Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Van egy codegány 300W-os táp,8cm ventivel. Egy PIII-as gépet hajt tuning nincs. Azon agyaltam, hogy nekem van itthon egy 12cm ventim, és azt beraknám úgy, hogy kivágnám a lemezt és fejre fordítva raknám vissza a tápot. A kérdésem az, hogy gond ha fejjel lefele rakom be. Lehet a 12-s venti is hangos a fordulat miatt? Ha igen, akkor milyen potit érdemes berakni. Azért akarom így csinálni, mert hangos az a 8-as venti, viszont nem akarok most 6-7K kiadni tápra. Ezt a kis barkácsolást szerintem meg tudnám úszni úgy 2.5K-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest