-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjano2
csendes tag
válasz
sympatex #2639 üzenetére
Köszönet az ötletért sympatex-nek! Cserének én is beépítettem egy Arctic Cooling F12 PWM PST CO ventit, szintén egy FSP BlueStorm II 400-as tápba került.
Érdekes, elvileg ugyanaz a ventilátor, de az én ventimen más volt a kábelezés. A GND fekete, +12 piros(!) (nem a sárga), a pwm kék.Ez a három egy 4 pin-es, toldóval kombinált csatiba bekötve.
Úgy mint kraven54 fenti képén a jobboldali kiosztás.
A fordulatszám jel sárga, ez egy külön 3 pines csatin árválkodott magában. Az egy szál fordulatszám drótot megtoldottam egy normálisabb vastagságú kábellel, kivezettem a tápból és egy nem használt alaplapi 3 pin-es csatira kötöttem. Most ha akarom nézegethetem a tápventi fordulatszámát is.
(Olyan 700 körül megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged