-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Ez lemaradt:
Csak azért, mert látható, hogy az áramlásra igyekeztem figyelni, ha már amúgy sem az origi venti üzemel... -
Sokimm
senior tag
Az enermax twister pressure-t 1 munka nap alatt kézbevettem, itthon megvagdostam zeusz55 segítségével. (fekete-feketéhez, piros-piroshoz, sárga és kék csonkolva, fordulatszám szabályzót kapcsoló maxon (3 állásból a legnagyobbon)), majd kevés szikszalag rá (mert nem volt jobb itthon, de félek, hogy nyáron nyálkássá válik, ezért majd ha melegszik az idő, cserélem valami zsugorcsőre, de most a próba kedvéért tökéletes).
A képeken látszik, hogy nagyobb hűtőbordáknak is lenne hely, de még nincs hozzá kapacitásom, hogy belefogjak. Előbb legyen ez a rendszer stabil. Jah a tápom: Gigabyte 420W GE-C420A-C2
A ninja-mmal most úgy raktam össze, hogy egy légutat képezzen a két venti, és nagyon alacsony hangon üzemel (a gyári Yate Loon D12SH-12 (120x120x25) 40 decibeljéhez képest), szóval végső soron megvagyok elégedve a dologgal, a pormentesítő szivacs gányolásom meg azért kellett, mert nincs féléve meg a rendszer, de már olyan porfelhőt fújtam ki belőle amikor szétszedtem, hogy borzalom. A hátlap gányolás oka, a feltételezett jobb kiáramlás érdekében történt. És jobban is jön ki a levegő!
Elnézést, hogy nem folyamatképeket készítettem, de nem volt fotózkodós kedvem meló közben.
(képzeljétek zeusz kommentjének képeit ide, mert tök ugyan azt csináltam, annyi kivétellel, hogy én nem a gumi csavarokat használtam, hanem volt egy nem használatos szilikon 12cm-es ventillátor "keretem", amit bezsúfoltam a képen látható módon.)Jah a ninja+ventije miatt nem férne be vga, de szerencsére nincs olyanom. :3 Hála az Intelnek, lehetek skót.
-
Sokimm
senior tag
Most találtam:
Yate Loon D12SH-12 van benne, és Enermax Twister Pressure (120x120x25)-re cserélte már Zeusz, és szerintetek ez még mindig jó döntés? (nincs jobb venti a piacon? (ami halkabb, és pöpecebb adatokkal közelíti meg a gyári teljesítményét)Elnézést, hogy külön írtam, szerkeszteni már nem tudtam az előzőt. :\
-
Sokimm
senior tag
Heló mindenki!
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 tápom van és szeretnék valami megoldást a gyári 40decibeles ventilátor hangjára... Szerintetek lehet csökkenteni a hangon? Fix fordulatos sajnos a mostani venti. Akár két ventivel is megpróbálnám, alacsonyabb fordulaton, huzatot alkotva (beáramló-kiáramló), de nem tudom van-e értelme..
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest