-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"azt mondják "ez jó lesz", meg is veszi azt de utána kiderül hogy még se jó."
Visszaolvastam, és a többesszám nem indokolt, mert a PH! egyik trolljával hozott össze a rossz sorsod.
(Neki van ideje egész nap a fórumon lógni, és hülyeségeket írogatni.)"és még hülyének is néztek hogy ezt nem tudtam."
Más nevében nem beszélhetek, de én inkább sajnállak, hogy megszivatott, és párezer Ft-od bánja.Azért hogy valami előremutatót is írjak, és próbáljam menteni a menthetőt: Emlékeim szerint a tápodban van pár potméter. Ezek egyikével a venti kezdeti feszültségét lehet beállítani.
Ha itt lenne a kezemben a tápod, akkor kis nézelődés után tudnám, hogy melyiket kell tekergetni, de emlékezetből nem akarok hibásat mondani. Ezért szerintem itt kérj segítséget. (Csak figyelj oda, kire hallgatsz.) -
andrade
senior tag
" csak a másik kárából szeretnétek tanultok?"
Abból ugyan mi hasznunk lenne?.Nem egyforma rendszerűek a tápok sokszor az információ is fals.Senki nem ad szándékosan rossz információt! Ami meg a polcot illeti nem biztos hogy azért esik le mert rosszul lett feltéve, hiszen túlterhelés miatt is leeshet!
-
bluyoo
nagyúr
Hátrébb az agarakkal ...
A Coolink SwiF2 120P 5V-ról indul ami a legtöbb tápnak tökéletes.
A tiednek pedig el kell érnie azt a hőfokot amin ad 5V-ot a vezérlése de onnan ugyan úgy emeli a fordulatot ha tovább melegszik magyarul nincs veszélyben a tápod.
Talán az ajánló is a Coolink SwiF2 1201-et ajánlja ha tudja hogy alacsonyabb fesz.-en kezd a tápod akkor viszont teljes terhelésnél nem szállít elég levegőt és kockázatos lenne a tápodra (na így leéghetne).
Nem te vagy az első akinek ilyen alacsony feszültséggel vezérel a tápja és 120P rakott a tápba egyszerűen alaplapról vezérlik ha nem tudtak megbékélni azzal hogy nem forog azonnal "Rádugtam, ha össze van rakva a gép akkor állandóan 900-as a fordulata, de ha leveszem az oldalát és kikötöm a házhűtő ventilátorokat hogy minden jobban melegedjen akkor már felemeli 1250-re." ez miért nem jó megoldás ha működik?Akkor kell pörögnie jobban ha melegszik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Battlefield 6
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest