- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nyákra nem tudtam forrasztani, mert ott egy ragasztóréteg is volt rajta, így maradt a vágás.Vágtam, forrasztottam, majd ment rá egy kis zsugorcső is.
Ahogy méregettem kb. 5, 5,2 volt körül indul el és már akkor használható légáramot kelt.Fekszik és sajnos lóg.., azért sajnos, mert így van egy, kb. 10 cm-ről hallható ciripelése, az is csak 10 volt felett. Bent a házban egyátalán nem lehet hallani.
A többi cooler master venti is cserére kerül hamarosan és akkor végre csönd lesz (most sincs nagy hangzavar
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.
Ez volt a próbadarab, és bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Villanyszerelés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.