-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba #362 üzenetére
Nyákra nem tudtam forrasztani, mert ott egy ragasztóréteg is volt rajta, így maradt a vágás.Vágtam, forrasztottam, majd ment rá egy kis zsugorcső is.
Ahogy méregettem kb. 5, 5,2 volt körül indul el és már akkor használható légáramot kelt.Fekszik és sajnos lóg.., azért sajnos, mert így van egy, kb. 10 cm-ről hallható ciripelése, az is csak 10 volt felett. Bent a házban egyátalán nem lehet hallani.
A többi cooler master venti is cserére kerül hamarosan és akkor végre csönd lesz (most sincs nagy hangzavar
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.
Ez volt a próbadarab, és bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Raijintek Aeolus β ARGB
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest