-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Mivel mindegyik ventinek lehet allitani a fordulatszamat, igy termeszetesen tudja majd az 1000rpm-es ventidet is allitani. Altalaban csak a feketet es a pirosat kell bekotni.
Ha kozel van az uj venti legszallitasa a regiehez, akkor okes. Ha nem tudod ezt az erteket, akkor a fordulatszamuknak kell nagyjabol egyeznie es akkor valoszinuleg a legszallitasuk is kozel lesz egymashoz.Meg lehet ugy is oldani, de biztosabb es igenyesebb is a forrasztas.
Neked nem is kell tudni, hogy szabalyozza-e, tudja azt a tap magatol
Szetszeded, megnezed a venti tipusat, rakeresel neten, elkezdesz kutakodni valami hasonlo utan, szetvagod oket es osszeforrasztod. En anno ugy csinaltam egy cseret, hogy vettem ventihosszabbito kabelt es azt forrasztottam oda a regi, levagott venti vezetekere. Igy az uj venti vezeteket nem kellett szetvagnom, hanem csak siman radugtam a hosszabbitora.
Eszerinte allitja a fordulatszamot: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asztrofotózás
- Autós topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest