-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Mivel mindegyik ventinek lehet allitani a fordulatszamat, igy termeszetesen tudja majd az 1000rpm-es ventidet is allitani. Altalaban csak a feketet es a pirosat kell bekotni.
Ha kozel van az uj venti legszallitasa a regiehez, akkor okes. Ha nem tudod ezt az erteket, akkor a fordulatszamuknak kell nagyjabol egyeznie es akkor valoszinuleg a legszallitasuk is kozel lesz egymashoz.Meg lehet ugy is oldani, de biztosabb es igenyesebb is a forrasztas.
Neked nem is kell tudni, hogy szabalyozza-e, tudja azt a tap magatol
Szetszeded, megnezed a venti tipusat, rakeresel neten, elkezdesz kutakodni valami hasonlo utan, szetvagod oket es osszeforrasztod. En anno ugy csinaltam egy cseret, hogy vettem ventihosszabbito kabelt es azt forrasztottam oda a regi, levagott venti vezetekere. Igy az uj venti vezeteket nem kellett szetvagnom, hanem csak siman radugtam a hosszabbitora.
Eszerinte allitja a fordulatszamot: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest