- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Mivel mindegyik ventinek lehet allitani a fordulatszamat, igy termeszetesen tudja majd az 1000rpm-es ventidet is allitani. Altalaban csak a feketet es a pirosat kell bekotni.
Ha kozel van az uj venti legszallitasa a regiehez, akkor okes. Ha nem tudod ezt az erteket, akkor a fordulatszamuknak kell nagyjabol egyeznie es akkor valoszinuleg a legszallitasuk is kozel lesz egymashoz.Meg lehet ugy is oldani, de biztosabb es igenyesebb is a forrasztas.
Neked nem is kell tudni, hogy szabalyozza-e, tudja azt a tap magatol
Szetszeded, megnezed a venti tipusat, rakeresel neten, elkezdesz kutakodni valami hasonlo utan, szetvagod oket es osszeforrasztod. En anno ugy csinaltam egy cseret, hogy vettem ventihosszabbito kabelt es azt forrasztottam oda a regi, levagott venti vezetekere. Igy az uj venti vezeteket nem kellett szetvagnom, hanem csak siman radugtam a hosszabbitora.
Eszerinte allitja a fordulatszamot: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest