-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
Sziasztok,
Olvasgattam a topicot, és egy valami nem világos nekem, segítsetek légyszi
Ha a tápom olyan ami szabályozza a venti fordulatszámát, és én beleteszek egy pl fix-en 1000-el pörgő ventit, akkor azt is fogja tudni szabályozni? Vagy az mindig 1000-el fog pörögni. (tegyük fel, hogy csak a fekete és a piros kábel lett bekötve)
Baj-e ha ilyet csinálom (hasonló teljesítményű ventit tennék bele mint az eredeti)a másik, hogy valaki írta, itt hogy forrasztás nélkül a vezetékek összesodrásával és leszigetelésével is meg lehet csinálni a cserét....szerintetek ez mennyire gáz?
Nekem egy DTK PTP3007P-s Tápom van 300W-os, de sajna nem tudom, hogy ez szabályozza e a venti sebességét, neten nem sikerült egyértelműen megtalálnom a választ.
Hát kb ennyi lenne, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest