Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wnix
senior tag
Gondolj bele, hogy mi történik bekapcsoláskor.
A vinyó(k), CPU, Memória, CD-olvasók, stb. egyszerre kap feszültséget. Ezt egy olyan táppal ami csak a ''használat közben elhasznált'' teljesítményre lett vásárolva, nem biztos, hogy probléma nélkül fogja elviselni. Sőt szvsz a legtöbb táp-gond induláskor keletkezik, annak gyengesége miatt.
Szvsz nem érdemes 20-30W spórolása miatt egy gyengébb teljesítményű tápegységet venni, mert az legkésőbb a konfig-bővítésekor drágább lesz mint ha ugyanazt a tápot megvetted volna. Én a tápegységemet (IT-605) kb 4 éve vettem egy kisebb vagyonért (199DM), de biztos vagyok benne, hogy ez még a következő 2-3 évet is ki fogja bírni. Ugyanezt elérhettem volna úgy is, hogy pl évente cserélem a tápegységet - pl 235W-ról 300W-ra, 300W-ról 350W-ra, 350W-ról 400W-ra, 450W-ról 500W - de ez így jóval többe kerülne mint a váltás 235W-ról 605W-ra.
Egyébként megnéztem az egyik Maxtoromat is. Arra is rá van írva 5V@800mA, 12V@500mA. De a Maxtor honlapján már kiírták azt is, hogy ''Spin Up: 5V@425mA, 12V@1800mA'' és ''Idle: 5V@385mA, 12V@270mA'' úgyhogy a vinyón levő adatok szvsz egy átlagot mutathat. -
-
Zsöpapa
tag
Akkor most lehet hinni a Ghost által megadott oldalnak?
-
Gh0sT
addikt
Ide süss:

Bővebben: link -
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Ez egy elég durva kérdés lesz
: szerintetek egy 145(!) wattos táp kibír egy 80 GB-os vinyót + 1 GF4 vga-t? Fontos lenne megtudnom. Milyen következményekkel járhat, ha mondjuk nem bírná el és ez használat közben derülne ki?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: szerintetek egy 145(!) wattos táp kibír egy 80 GB-os vinyót + 1 GF4 vga-t? Fontos lenne megtudnom. Milyen következményekkel járhat, ha mondjuk nem bírná el és ez használat közben derülne ki?