- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Szerintem a legjobb, legalábbis nekem kedvencem A_Z angol nyelvtan lexikon, no meg a legalapabb dolgokkal az "Angol kisokos" nevű kis zsebkönyvecske sorozat. Felsőfokúm van már nagyon régóta, munkám során folyamatosan használom a nyelvet sőt mellékesen szakfordítóként is dolgozom, de nyelvtannak utánanézni ezeken kívül másra nincs szükségem, ez alapján mondom.
Netes szótárakból meg a leggyakrabban használt sztakival vigyázzatok, sok tévedés és pontatlanság van benne, ezek ellenőrzésére jó például a freedictionary, ami egynyelvű szótár, de játékos szókincsbővítésre is nagyon jó. (Legalábbis én szoktam akasztófázni meg szópárosítósat játszani is rajta, és a főlapon lévő kis ismeretterjesztő cikkek is érdekesek.
)
-
VOid
tag
könyvekről most nem mondanék véleményt mer lényegében sok jó könyvet, oldalt találsz neten is, de ha kezdő vagy lényeg bármit csinálsz bármit tanulsz, mellette sokat olvass(könyv, cikk) meg hallgass angol beszédet(sorozat.. film. v akármilyen videót neten), hogy megerősítsd amiket tudsz, mer legyen az bármilyen nyelvtankönyv amiből tanulsz nincs elég példa h rögződjenek a dolgok... legalábbis sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged