- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
Bizony nem vagy egyedül!
Csak mire az ember rátalál pont erre a topicra... hát eltelik egy kis idő
.Látszólag valahonnan energiát kell gyűjteni. Minőségi pihenést kell végrehajtani. Napi egyszer kb.10 percere el kell vonulni egy szobába és lefeküdni a földre.
1. Légzés gyakorlat:
8 mp-ig beszív
8 mp-ig benttart,
8 mp-ig kifúj,
8 mp-ig veszteg marad.
Majd elölről. Közben figyeled, hogy merre megy a levegő és mit csinál vele a tüdőd, garatod, orrod.
Ezt ötször.2. Csukott szemmel a gondolataiddal pásztázd végig a tested lábujjhegytől fejtetőig. Majd visszafelé ugyanez közben gondoldold azt, hogy egy frissítő számodra kellemes illatú folyadékkal öntöd le a fejtetődet ami szépen végig folyik minden porcikádon.
-
kenwood
veterán
A topicot azert hoztam letre, mert biztosan nem en vagyok az egyeduli, akinek a tanulas es a koncentracio komoly problemat okoz.
Itt tudnank osszegyujteni azokat a modszereket, amik segithetnek a hatekony tanulasban.Altalanos iskolaban,es a a szakkozepben sem volt erossegem egyik sem, de akkoriban eleg volt az,hogy az egyik fulemmel a tanarra figyeltem, esetleg a szunetben atfutottam az aktualis anyagot, es meg is volt a jo jegy.
40 fele kozeledve ez sajnos mar nem ilyen egyszeru.
Az a fo problemam, hogy tanulas kozben allandoan elkalandozik az agyam.
Eleg komoly informatikai vizsgara keszulok, foleg angol nyelvu videokbol, es folyamatosan azon kapom magamat, hogy mar nem a tananyagra figyelek, hanem teljesen jelentektelen hetkoznapi dolgok jarnak a fejemben,a video pedig porog, de nem marad meg igy semmi.
Olvasasnal is hasonlo a helyzet.
A masik rendszeres akadalyozo tenyezo az szokott lenni, hogy rovid idon belul elkezd leragadni a szemem. Az se baj,ha meg reggel 10 sincs,alig par oraja ebredtem,elalmosodom, nem tudok rendesen koncetralni.
Varom a tippeket,kinek hogyan sikerult a hasonlo a problemakon felul kerekednie.
Lehet ez akar a kornyezet megvalasztasa, koncentracios gyakorlatok, kulonbozo etrendi megoldasok, vitaminok stb ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.