Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgrinder
csendes tag
Hát azért nem mind1, hogy hány félév programozásod volt.. mert ha 4.. és mind a 4 félévet jóváírták neked akkor az furcsa. De pl én is műszinfot úgy kezdtem hogy semmi programozási alapismeretem nem volt, 1 félév alatt kellett alapoktól haladni szépen, a kurzus 100%-osan segített, mert nem már meglévő tudásra épít. Azonban, ha már van egy vizsgád progból, feltelezte hogy birtokában vagy az algoritmikus gondolkodásnak, és a kurzus pont erre ment ki.
Gyakorlati hiányosságok nálunk is vannak, pl volt most egy fél év elektro-nk, picit vicces volt, hogy előadáson a nagyját átvettük, de gyakorlaton !!havonta egyszer!! bementünk zh-t írni P=U*I-ből.
Holott az elektronika szvsz egy csodálatos tantárgy, de a karakterisztikák bemagolásától még nem fog tudni az ember egy akármilyen apró broblémát is megoldani.
''Apró'' hiányosságok, amik hogyha pótolva lennének mérföldekkel jobb felsőoktatást kapnánk. Rá kellene néznie, hogy mire ad az állam pénzt mielőtt bármilyen döntést is hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Foxpost
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Holott az elektronika szvsz egy csodálatos tantárgy, de a karakterisztikák bemagolásától még nem fog tudni az ember egy akármilyen apró broblémát is megoldani.