- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgrinder
csendes tag
Hát azért nem mind1, hogy hány félév programozásod volt.. mert ha 4.. és mind a 4 félévet jóváírták neked akkor az furcsa. De pl én is műszinfot úgy kezdtem hogy semmi programozási alapismeretem nem volt, 1 félév alatt kellett alapoktól haladni szépen, a kurzus 100%-osan segített, mert nem már meglévő tudásra épít. Azonban, ha már van egy vizsgád progból, feltelezte hogy birtokában vagy az algoritmikus gondolkodásnak, és a kurzus pont erre ment ki.
Gyakorlati hiányosságok nálunk is vannak, pl volt most egy fél év elektro-nk, picit vicces volt, hogy előadáson a nagyját átvettük, de gyakorlaton !!havonta egyszer!! bementünk zh-t írni P=U*I-ből.Holott az elektronika szvsz egy csodálatos tantárgy, de a karakterisztikák bemagolásától még nem fog tudni az ember egy akármilyen apró broblémát is megoldani.
''Apró'' hiányosságok, amik hogyha pótolva lennének mérföldekkel jobb felsőoktatást kapnánk. Rá kellene néznie, hogy mire ad az állam pénzt mielőtt bármilyen döntést is hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest