Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Egyenlőre igen! Bár én elképzelhetőnek tartom , hogy lesz belőle AGP-s is!
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Igen jobb az nForce! De drágább is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest