Új hozzászólás Aktív témák
-
over1120
tag
Szerintem Chaintech v. Gigabyte lapot vegyél
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
MCGaiwer
addikt
válasz
nicevolley #13 üzenetére
Gigabyte K8NS-UTRA s939
-
g@bo
nagyúr
válasz
nicevolley #13 üzenetére
gigabyte
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #13 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni ,mert én nem nagyon szeretek tunigolni ezáltál nem vágom ezeket az értékeket!
-
nicevolley
tag
Köszi mindenkinek.
Még 1 kérdés:
Ezek közül melyik az a deszka amelyik várhatóan fogja bírni a 270-es fsb-t? Vagy itt már nincsenek olyan gondok mint az nforce2-vel? -
hmhm
aktív tag
Beszállnák egy Asus K8N-el, nforce3-as, olcsó is, stabil is, asus is
Ja és 754es..
-
Meme
aktív tag
lesz, de az s754-es lesz....
itt az ido vga foglaltot valtani sracok..ez van....
ha kell valami itt megtalatok:
Bővebben: link -
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Egyenlőre igen! Bár én elképzelhetőnek tartom , hogy lesz belőle AGP-s is!
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Igen jobb az nForce! De drágább is!
-
nicevolley
tag
válasz
UnConnecteD #5 üzenetére
Köszi
Köszi -
UnConnecteD
senior tag
igen
igen -
nicevolley
tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Az nforce3 jobb mint a VIA-s lapok?
Jól látom, hogy nforce4 csak PCI-E-s van? -
AMD Power
titán
válasz
UnConnecteD #2 üzenetére
Ém szintén ezt tudom neked ajánlani: MSI K8N Neo2 Platinum
Minőségi AGP-s lap olcsón! -
UnConnecteD
senior tag
MSI K8N Neo2 Platinum
3000+ 9*200 = 1800 mhz
3200+ 10*200 = 2000 mhz -
nicevolley
tag
Szeretnék A64-re fejleszteni, de most olyan bő az alaplapkínálat, már nem igazodok el.
Ajánljatok már nekem valami s939-es AGP-s lapot, ami nem túl drága, de tuningolható.
És még 1 kérdés, ha már benéztetek: a 3000+nak ill. a 3200+nak mik az alap szorzóik?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest