- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Apple MacBook
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
A csövek azért ilyenek, mert a csonkok 1/8-ad collos menettel rendelkeznek és ez a legnagyobb átmérő még amit ez a sorozat (1/8'') elbír. Ha nagyobb csövet akarnék, akkor nagyobb menet kell, és így beljebb kellene hozni a blokk szélétől a be- és kiömlőket. Ennek a csatlakozásnak az a legjobb oldala, hogy villámgyorsan szerelhető és bontható, és nem ereszt 8 bar nyomásig garantáltan.
A blokkok nagyon jó hatásfokúak, több mint fél órán át, míg át nem melegszik a hőleadó rúd, 30-34 fok között tartja a procit. Csak az a nehéz, hogy némán leadni a hőt kis dT mellett. Kicsit többet vártam ettől a méteres rúdtól.
[Szerkesztve] -
Mint írtam az oldalon, a hőleadóval nem vagyok elégedett, mert venti nélkül elérte 1 óra alatt a 47 fokot a CPU (2200+ Thorton 2100MHz-en, alapfeszen)
DE lehet, hogy csak én vagyok maximalista. De mint láthatjátok, igyekeztem azért igényesen megvalósítani a terveimet. Van még egy két két, majd fel fogom tenni a jövő héten, mert addig nem jutok haza a gépemhez, ahol a többi kép van.
Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest