- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Aktív témák
-
Lamair
aktív tag
üdv!
Nem félek a plexitől, nem hinném hogy baja lesz! mejd nyomáspróbázom!
1hetet akarom járatni tesztüzemben! Lavor +itatós papír hogy lássam is hol ereszt!
8-as csatik! nagyon gondolkozom a felfogatáson, vettem egy P4beépítőkeretet, ''megfejeltem'' AL-lemezzel a kritikus súlyos pontoknál, de félek hogy eltörik! A másik módszer keret le aztán átcsavarot az alaplapon! Ez a blokk fúróval készült, 3,4cm magas a plexi 5-ös! kiscsavarok is felpolírozva! megköszönném ha átküldenéd a rajzokat infóka!
tömlőböl szereztem olyat mint a kamionok levegös spirál tömlője nagyon állat! :D
majd írok ide meg rakok fel képeket!
Rajzokat és infokat küldheted!
Lamair[kukac]hotmail(pont)com
thx -
Lamair
aktív tag
Amitől féltek azt ugyhíjják galván elem és csak akkor alakul ki, ha közvetlen kapcsolatba van a réz az aluval! pl rézblokk alu-csonk!
Tecc a cuccod, a festo cstik már nekem is itt állnak egy éve, a blokkom is kész, de most csináltam egy másikat, lehet felrakom a fotóit valahá!
Radiátort most akarok szerezni, légkondist!
Ha kész akkor írok!
Üdv
Lam -
LukE
veterán
akartam is kérdezni, az az alu idomot honnan szerezted, meg mennyiért?
Probáltál többet egymás mellé rakni? Szerintem itt főleg az a baj, hogy egy totál egyenes csődarab az egész.
Alulrol kap elég levegőt? Mi lenne, ha körbetekernéd valami papírral, és kéményt csinálnál belőle? Levegő csak alul be, csak fölül ki? -
winamp
tag
40 fokig elmegy? Hát, akkor egy jobb radiátor télleg elkéne bele! :) Nekem egy ladából lett kiszedve, a blockom ordasitól van és 25-28 alapon és max terheltségnél megy 30-33ra max! De egyéként gratulálok a géphez, szerintem nagyon barón néz ki az egész! Nemsokára lessz nekem is képem a gépröl és a vizhütésröl, bár nekem nem ilyen profi megoldással van megcsinálva! (radiátor a gép tetején, vödörben a szivattyú :DD )
-
FluID
tag
OK, ez rendben is van.
A 40x40es blokkméretedhez talán kissé túlzás lenne a 8mm, ez igaz.
Azonban a hwsw és egyéb oldalak vízhűtéses fórumait olvasgatva, sok ember tapasztalata alapján mondtam ezeket az értékeket. Inkább vastagabb legyen egy kicsit, mint vékonyabb...
Az 5,5-es és a 8-as belső átmérőjű csövek között kb 2x a keresztmetszet különbség. Ez viszont a szállított vízmennyiséget nagy mértékben befolyásolja. -
L3zl13
nagyúr
Mellesleg vízhűtésnél számít egyátalán, hogy hogyan vezeti a víz a hőt?
Tekintve, hogy a hő elszállítása nem hővezetéssel történik. (Nem a szomszédos részecskék adogatják át egymásnak az energiát, hanem magukat az energiával ''feltöltött'' részecskéket szállítjuk el a víz áramoltatásával.)
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest