- iPad topik
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Miután írtam a posztot, megkérdeztem az asszonyt, hogy áll a kérdéshez. Kb ugyanúgy mint én, a legtöbb játékunkból nem tudna mondani egy lapot se, hogy mi van rajta, vagy mi a neve. Nálam is ledobja a témát a játék már az első alkalommal, egyik első közös kedvencünk a 7 csoda párbaj, lövésem sincs milyen épületek vannak benne, csak az ikonokat nézem. De azt a kevés, történet alapú játékot, amivel játszottunk (Unlock) szerettük. Jön magyarul majd az Arkham Horror lcg, azzal szerintem teszünk majd egy próbát (ha nem rontják el a fordítást...delta hozza).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Nalunk az eurok gyakorlatilag fejben teljesen leegyszerusodnek az ikonok szintjere, viszont az amerik nagyon valtozatosak ebbol a szempontbol. Pl mult heten vegig a Rambot jatszottuk, es bele lehet elni magad. Altalaban az eppen utunkba kerulo teljesen valoszinutlen zse kategorias filmes szitukon es megoldasokon rohogunk. Megkeselunk egy embert, tuleli, de elbujunk tiz centire mellette a bokorban, mert epp alacsony a threat levelunk :). Vagy szitava lonek de szerencsere nalam van még az atletatrikom es csak az foszlik le rolam (egyszeri discard tulajdonsag), stb . Es mindig nagyon buszkek vagyunk ra milyen ugyesen kivagtuk magunkat a szorult helyzetbol, ahogy a valosagban is tortenne . Pedig alapvetoen ez a jatek is a szokasos negyzetracs/hexa lepsz-olsz-szivsz jatek, mint az osszes tobbi .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest