- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinek mi, szerintem a fantasy temaval tok korrekt lett. Nem egy machina arcana, de azert elmegy .
Apropo, kiprobaltam a nagyon szimpatikus kinezetu es tematikaju Age of Towers-t, meh, a solo modeot csak beleeroltették az latszik, remelem multiban jobb lesz, vegulis kompetitiv jatek. Valamint befutott a Folklore: The Affliction, gondolom hamarosan boltokba is, ez mar 2nd edition, mar bizonyitott . Alapjatekot kulfoldrol helyenkent barati aron be lehet rendelni a kampany hosszahoz kepes (itthon sajna 28 penzÖ. Cserebe erosen sztoriorientalt, dontesek vannak benne, karakterfejlodes, javasolt ugyanazzal a csapattal jatszani.
Valamint sorra kerult még a Sprawlopolis, alapbol 18 kartyas jatek, koop, tenyleg 15-20 perc, soloban is jo. Egy Parfum is bontva lett, szokasos csaladi kategorias jatek, mint egy Fuszerut, a 6.6-os ertekelest nem tudom hova tenni, ez is tud annyit mit a tobbi hasonszoru jatek. 7500 penz, neha kicsit olcsobb, eleg sok cucc van benne,tobbek kozt csomo custom die es meeple.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Milán13
tag
Igen, jogos az észrevétel. Hidd el nem érzékelsz belőle semmit, mivel a játék kiegyensúlyozott. Nem jutsz előnyhöz azzal, ha memorizálod a kieg összes lapját. Tapasztalatom szerint olyan sok lap van benne, hogy 4-en sem húzzátok fel az összeset.
Sztem jól döntöttél és, ha véletlenül kiadják magyarul a kiegeket, akkor eldöntheted, hogy lecseréled-e az újra.[ Szerkesztve ]
-
Teljesen jo beleponek, szinte mindegyik doboz ugyanazt tudja, apro valtoztatasokkal. Alapdobozokat altalaban nem javasolják a profik, de green hordenal a jatek meg van fejelve a hordával, es egyszeruen ANNYIAN jonnek, hogy nincs ido a valtozatossag hianyan melazni . Eszben kell tartani, ha nagyon frusztralo a jatek, nyugodt lelkiismerettel lehet haziszabalyozni, a cmon soha nem a balancerol volt hires. Van par bevalt szabalymodositas, ami a kiegek miatt is szukseges, anytalanul nehezitik a jatekot, es valahol ellensulyozni kell.
sprawlopolis: KS PNP-t vettem 3 dollarert, egyik ismerosom kinyomtatta (egyszeri alkalom volt, ne kerjetek se filet, es lehetosegem sincs barkinek nyomtatni).
-
Nem tul biztatoak a jatekok, arak nem rosszak.
Napi csabitas: OrcQuest Warpath, be lehet szallni postat joarasitani .
-
Azie
őstag
Reflexshop válasza a Clank! vs Klank! hátlapokra:
A magyar nyelvű kiadáson azért látható Klank felirat, mivel ezt választottuk a játék magyar címének. Így minden komponensen egységesen ez szerepel.
Vannak olyan kártyavédők, amelyeknek színezett a hátlapjuk, esetleg azokkal védőzve bele tudod keverni a magyar alapjátékba az angol kiegészítőket feltűnésmentesen.A magyar nyelvű társasjáték kiadások nagy részére igaz, hogy amennyiben a kártyákon is szerepel a játék címe, úgy nem lesznek kompatibilisek az angol nyelvű kiegészítőkkel 😕 Megértem, hogy bizonyos esetekben ez okozhat kellemetlenséget, de minden kiadó törekszik arra, hogy a szabályokhoz, elnevezésekhez hasonlóan ahol csak lehet, a címet is lefordítsák/ magyarosítsák, ezzel is mutatva, hogy teljesen magyar kiadásról van szó.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
Tristis
őstag
Arra gondolt a fórumtárs, hogy nem szabad a gyerekeket ilyennel mérgezni, inkább ezekkel:
- Stone Age Junior
- Leo
- Rhino HeroA társasosok között a Monopoly szitokszó. Gyakorlatilag semmiben sem felel meg egy normális társasjáték kritériumainak:
- hosszú
- vontatott
- emberek kiesnek belőle
- semmi közöd a játékhoz, a döntéseket nem te hozod kb. hanem a játék
- aki előnyben van az valószínűleg nyerni is fog
- nem családi játék, semmi interakció vagy öröm nincs benne....
- jah és utolsósorban rohadtul unalmas.... semmi fantázia nincs benne...
stb.
Szóval add el, ajándékozd el, égesd el. Tényleg ne....A Monopoly-nál még a régi Abit alaplapok is jobbak voltak (nekem 3 hónap alatt ment tönkre 3 ).
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
hozzaadnam a listahoz az aprosagok kozul a dobblet (kb 3+), a "rendes" tarsasok kozul az outfoxed-ot (kb4-5+)(nemsokara jon magyarul, vagy mar meg is jelent - egyebkent nyelvfuggetlen), es a ticket ride juniort (kb 5-6+).
Ha csak siman elveszett a szabaly, es emiatt nem tudtok jatszani, akkor vedd egi jelnek, es tedd vissza a polcra ujabb tiz evre .
-
st6969
őstag
+maross
Ahha, értem
Hát ez úgy lett, hogy egy ismerős kiköltözött külföldre, és mivel a gyerek is megnőtt, nekünk adta a megmaradt játékait, köztük ezt. Elő szokta venni (8 éves), de a szabályt nem ismerem, így nem igazán tudunk vele játszani. Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek az életéből teljesen kimaradt mindenféle Monopoly, mert soha nem játszottam még olyat. Nem úgy, mint a Gazdálkodj okosan-t, azt százezerszer, még a régi verziót. Azt imádtam.
Stona Age megvan, jópofa, de nagyon egyszerű, így hamar unalmassá válik. Azt hiszem, itteni ajánlásra lett a Camel up, az bejött, abban van még olyan taktikázási lehetőség, amit a lányom később fog felfedezni.
A Ticket ride nagy álmom (nem a juniort venném), de húzós az ára, a dobble szintén sanszos, hogy meg lesz idén.
A Magic maze is megvan, az még bontatlan, szülinapra vagy karácsonyra vár.(#970) DJGABI
-
Tristis
őstag
8 évesnek én már simán venném a Kingdomino-t.
Mostani nagy kedvencem a Flamme Rouge. És nem csak a gyerekeknek lesz jó szórakozás, hanem a felnőtteknek is. Peleton kiegészítő nagyon ajánlott!
Vagy egyetek bambuszt, mert az cuki, Takenoko.Hosszú távon a Kingdomino és a Flamme Rouge a jobb választás.
-
tomee007007
őstag
Ha már gyermekeknek való társasoknál tartunk, most pont akciós a Stratego Kalózok, ha esetleg valakit érdekel...
-
Bugarov
aktív tag
válasz tomee007007 #974 üzenetére
Baromira tetszik, ráadásul ennyiért ingyen van, kár hogy az enyéim már kinőttek belőle
-
ismet szervezek egy vengefulgames.dk rendelest, akit erdekel csatlakozhat. amint megvan az 550 euro, zarunk, most jarunk kb 450-néll. Van egy transport damage resz is amibol kiindult az egesz, ezekre -20% az oldalon levo arakbol (bal felso sarokba lehet dkk->eurora attenni). transport damages jatekok "listaja": [link]
szerk: keretik figyelembe venni, hogy atadas valoszinu csak bp 18 kerben oldhato meg (ulloi ut 600 kornyeke)., mostanaban cefet ritkan jarok belvarosban
[ Szerkesztve ]
-
btw, gemklub pandemic roma bukasa -20%-kal rendelheto, jo ar. ha esetleg valakinek pandemic iberia kellene jo aron, szoljon ra.
-
-
citkar
addikt
Néztem kártyavédőket náluk, ezekről a Blackfire Sleeves csomagokról van tapasztalatod (vagy másnak), mennyire vastagok, vagy tapadnak össze, vannak-e olyanok, mint a Mayday Games Premiumjai? Talán ennyiért nem várható el az a minőség, de jobbak lehetnek a standardnél?
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Bgg-n van lista erre (Sleeve thickness), ahogy nézem a Blackfire 100 micron, míg a Mayday 90. Mármint a prémium szint. A normál viszont mindkettőnél 40.
Do you see the white shadow?
-
citkar
addikt
Ez is hasznos, köszi. A másik az a tapadása, ami érdekel, úgy tűnt ismerősömnek, hogy a Maydayesnél a standardes védők könnyebben összetapadnak, ami zavarja a játékmenetet (a játék végén a számolást/rendezést meg pláne). Erről van infód?
Bár ahogy nézem a dán oldalon standard Blackfire lehet (legalábbis a prémium jelzőt nem láttam), jó árban van így is, de lehet mégis csak a prémium jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Auchan-ban jó pár társas le van árazva, én pl. az Armgeddon-t (magyar) vettem meg 4990-ért....
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz tomee007007 #988 üzenetére
akkor lehet kibuszozok a soroksáriba ^^ köszi
-
Mr.Csizmás
titán
valaki tud nekem segíteni egy Armageddon beszerzéssel?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #991 üzenetére
HA tényleg kimegyek és lesz, akkor persze
-
Bugarov
aktív tag
válasz tomee007007 #986 üzenetére
Savoya parkban voltam múlt héten, nyoma se volt ilyesminek már nem a leárazásnak, hanem normális társasnak.
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #991 üzenetére
Megvettem macskanak. Soroksariban kb 10 maradt.
-
Milán13
tag
Budakalásziban is volt kb 10 darab ma 14:30-kor.
-
osszesitve drágább dolog am egy szar jatekkal 3 orat szenvedni, mint 3 orat melozni es venni a plusz penzbol egy normalisat just sayin. nezzetek utana mielott raugrotok csak az ára miatt. semmi kozom a jatekhoz, csak kibicelek, sokat vettem igy en is, de legalabb errol mar leszoktam.
-
Azie
őstag
learning curve, tudod, learning curve. ez olyan, mint a parfümök
amúgy mi valószínüleg a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 3 óra melóval tényleg jobbat tudunk venni. nem mindenki
a doboz tömege alapján nem biztos, hogy teljesen rossz, de fogok róla videót nézni, mielőtt kibontom[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Erről jut eszembe, ma volt a kecskeméti Alföldi áruházban 30-40%-os társasjáték leértékelés (jó drága bolt). Egy-két dolog volt tényleg jó áron, Great Western Trail 9,3e Ft, Pandemic 7e Ft, Fedőnevek négyszemközt 4e Ft-ért stb.
De örülök annak, hogy nem vettem egy játékot sem. Hogy miért? Mert nem az a játék volt ott a polcon, hanem csak valami hasonló, mint amit igazából szeretnék! És nem vettem Puerto Rico-t sem 8e Ft-ért. Pedig nagyon jó játék. Csakhogy! Másra van szükségem! Persze ezt úgy is lehet néznik, hogy majd eladod kb. majdnem ugyanannyiért használtam, mint amennyiért vetted. És ez a legtöbbet vásárolt tásasoknál igaz. A gond ezzel, hogy a legtöbbet forgó társasok általában nem olyan jók.
Szóval békésen hazajöttem és várom a Concordia-t, az Istanbul Big Box-ot és játszogatok a Flamme Rouge+Peleton kiegészítőmmel. És nem lesz több játék mostanában.... (ameddig az Aon's Endet vagy a Clank: Space-t ki nem adják .)
Ugye milyen Önuralmam volt?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest