- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
Igen tudom, és a fájlmegosztás közben gondolom letiltotta a lehetőséget, hogy ő tovább osztja letöltés közben, ami viszont már ugye Magyarországon sem legális, mert az már nyilvánosságnak történő közvetítésnek minősül, még akkor is ha nem jellemző, hogy ezzel különösebben foglalkoznának a hatóságok .
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sefter #87851 üzenetére
Igen, mehet.
Huawei esetén automatikus, de a Sagemból kimaradt szoftveresen a funkció a kiadott user interfaceből, az ügyfélszolgálatos egy magasabb joggal rendelkezik gondolom így be tudja kapcsolni neked simán.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Tommmysun
senior tag
fájlmegosztó oldal =/= torrent
Ez jogos, nem figyeltem, hogy oldalt ír és nem sima fájlmegosztásról van szó ... mindegy igazából nem szántam én ezt véresen komoly dolognak csak attól még hogy nem büntetik az illegális tartalom letöltését (mert a fájlmegosztó oldalra feltöltött tartalom nagy valószínűség szerint illegális forrásból származik), még nem biztos, hogy reklámozni kell a használatát .... csak ennyi lenne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Inkább azzal foglakozzunk,hogy xy oldalt miért nem ér el telekom internettel.
A többi mehet egy másik,annak megfelelő topikba. -
fecike17
csendes tag
Hali 250/20 mbites netre valttottam modemet sagemcom f@st 3686ac speedtesten 95/17 max de nem stabil ez se + van mellette 3 iptv
-
fecike17
csendes tag
Az iptv ennyit lefogna vagy mi lehet a gond?
-
choco01
addikt
Telekom azt mondja hogy a Sagemcom F@st 3686AC modemet csak koax területeken adják..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni hogy ezek az értékek jónak mondhatóak, nem magas egy kicsit az adási power rész?.
Megmondom miért, dns hibák egyfolytában vannak, teljesen rendszertelenül, szóltam már be javították, ma ismét elszállt.
Problémám olyan is volt hogy a 30mbit/5mbit sose volt meg, fel-le ugrált, hol 1mbit, hol 0,76, hol 4mbit, a letöltési irányba, feltöltés néha meg nem is volt. Állítólag ezt javították, utána jó is lett de ma megint elszállt sebesség megvan,(ha éppen működik) csak semmi nincs se net, se iptv, se telefon.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
HTomee
tag
Sziasztok!
Bekötötték nekem is az 1000-es netet Sagemcom eszközzel.
Telefonon 300-400/200
Asztali pc Lan 450/200
Laptopon Wifi 100/100A laptopban n-es wifi kártya van ssd, 4Gb ram és i3 proci.
Ha váltok wifi csatornát 2,4ghz-en (Pl.2) akkor 40/40Mb, 10-es csatorna 100/100. Driver a gyártói
Win7 64bitCsak a laptop érzékeny a csatorna váltásra. a többi eszköz nem.
Az asztali gépen gondolom a 450-nél ne nagyon várjak többet (300 a garantált) A város legvégén lakom.
tipp van?
Köszönöm.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Razermazer #87866 üzenetére
Üdv! Rendben vannak az értékek.
fecike17: Üdv! Milyenek a modemértékek?
[ Szerkesztve ]
-
fecike17
csendes tag
válasz kabelmania27 #87873 üzenetére
Holnap tudom megmondani mert délután dolgozok.
-
benczeb
aktív tag
Pontosan!! Az SSD-re is megfizettem a jogdíjat, meg a pendrive-ra, meg a telefonomban lévő SD kártyára, amire a saját tulajdonomban lévő fotókat mentem.
Most értem haza, de megjavult, mire átírtam volna a DNS-t. Érdekes.
Mindenesetre köszi a segítséget, srácok.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
choco01
addikt
válasz DJ. Ru$y #87878 üzenetére
Azóta már javítottam..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz choco01 #87879 üzenetére
Pont azért írtam, mert akkor sem értem... Azt mondod, hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy az 5655-öt koax-ra adják!?
Mert, hogy a Sagemcom F@st 3686AC az igen, az egy koax-os eszköz.
Írd le egy hozzászólásba, hogy konkrétan mit is szeretnél, mit mondtak, de típus azonosan.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Azt hiszem már 250-hez is.
choco
Itt a dokumentumtáras linkje:
"Digitális elosztó kezelési útmutatója - Sagemcom F@ST 5655v2 DTAGC [PDF, 2,5 MB]"
Szerintem azért mondta, mert nem cserélik bemondásra az eszközt.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
istibond
tag
Sziasztok ! Van nekem egy zte speedport entry 2i amit a telekomtol kaptam nem reg ez egy modem es wifi egyben.
A regi routerem mintha erosebb lett volna ..
Ra lehet valahogy kotni a sajat routeremet ?
Pontrol pontra leirna nekem valaki azt nagyon megkoszonem.
Olvasgattam utana hogy kell de mindenki mast ir . Ha jol neztem ppoe passthrougra kell allitani ....
Olyan lehetseges hogy ez a zte router jobban meriti a telefonom akksijat?[ Szerkesztve ]
-
istibond
tag
-
titán
-
-
titán
-
Sefter
veterán
válasz Gubek-Einste #87898 üzenetére
Wps-t miér ne
Csak a saját routerben megy a wifi, sagemcomról tiltottam...[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest