- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Üdv.
Nem régóta van IPTV-nk.
A set top boxokkal olyan baj van, hogy némely adás túl hangos és hiába állítjuk a hangerőt nem változik semmi iszonyat bosszantó. Van erre valami ötlet?
-
-
xy2003
tag
kötbér?mire?
azt a hűségben eltöltött időre fizeted(fizetnéd) itt két napról van szó. ez 260Ft. lehet rosszul tudom,de talán törvényileg van szabályozva,hogy csak a különbözetet számolhatja fel. ez 1300Ft/szolgáltatás/hó
de még náluk vagyok (várom a digi bekötését) így ez a 260 beépül az e havi számlámba ami hűségnélküli már.egyébként bepróbálkoztak egy ilyennel:
EGYSZERI DÍJAK:
Feltételes kedvezmény visszavonása Egyszeri díj: 38.496Ft
mondjuk ez is jó,feltételes kedvezmény amit még meg se kaptam,de perkáljam ki:-)rögtön telefon ahol közölték,hogy hibásan került a szerződésbe ezt természetesen nem kell fizetni.
pár óra múlva újra telefon,ugyan ez a válasz + még felmondás előtt 2szer érdeklődtem,hogy mivel jár a hűség felmondása és akkor is azt mondták,hogy csak a különbözetet kéne fizetni.
szal biztos ami biztos alapon 4 hangfelvétel van,hogy nem kell fizetni :-) -
Pokesz007
senior tag
válasz SzlobiG #68951 üzenetére
Minden t-homes szolgàlatos màst mond.
1.Türelem dolgoznak a munkatarsak.
2.Vegye fel a boxon max hangerőre és a tv-n àllítsa a megfelelő hangra.
3.Vàlts hd csomagra.
4.Javitas nem lesz,mert allam rendelte el,hogy a hd sd hangerőt hozzàk egy szintre. De hìvja az 1412 t és egyéni szoftver àllìtanak be ,ha tényleg halk az adàs.Akkor most mi van?
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
bul07
nagyúr
válasz designREX #68926 üzenetére
Örök hiba
Annyit kellet volna mondanod hogy nem megy a nett , és belépni se tudsz az eszközbe oldják meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
glacious
addikt
Nálam olyan probléma ütötte fel a fejét, hogy random módon nem tudja feloldani a címeket és DNS hibára panaszkodik. A net koaxon jön be hw és sw változás nem történt, és minden eszközön és böngészőn jelentkezik. Szombaton valamit csináltak a központban, de az kb. egy napra hozta rendbe. Hol lehet a probléma?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz glacious #68958 üzenetére
Google DNS:
IPv4:
8.8.8.8
8.8.4.4
IPv6:
2001:4860:4860::8888
2001:4860:4860::8844Vagy eszközönként vagy a HGW-ben vagy ha saját router-t használsz abban, írd át a DNS-t, és nézd meg javul-e a helyzet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
glacious
addikt
válasz DJ. Ru$y #68961 üzenetére
Egy hete jött elő a probléma, de jó lenne, ha elmúlna, online fizetésnél vettem észre először, és ez elég bosszantó.
Köszi a tippeket, sajna ezeket mind próbáltam, de valahogy random nem jutok el a névfeloldásig. Töröltem DNS cachet is, lekötöttem a routert is, hátha azzal van probléma.
Még régi (kb. 8 éves) cisco EPC3925-m van. A kapcsolat viszont nem szakad meg, hozza a maximális értékeket speedtesten stb...Most pl. teamviweren keresztül tesztelem.De ismét hívtam az ügyfélszolgálatot, remélem hamar megoldják.
szerk. ezt az üzenetet pl. csak harmadikra tudtam csak szerkeszteni
[ Szerkesztve ]
-
válasz DJ. Ru$y #68940 üzenetére
Egy házzal balra van a Koax vége az oszlopon a sarkon. Kijött a szerelő és felnézett: Itt nincs koax gerinc a ház előtt, (persze mert a járda túloldalán a Hév sínek fut. Bár láttam én már olyant, hogy hasonló esetben a kerítés mellé pakolták az oszlopokat, ja az villamos sínek volt) Az út túloldalán meg házról házra megy a koax szóval lett volna megoldás. Feltette a nagy kérdést, hogy ő így hogy kössön koaxot? Jobbra egy házzal meg feljön egy cső a földből és abból jön ki a telefonkábel és a ház sarkáról van átfeszítve erre a házra. Szóval egy kábelbehúzóval simán mehetett volna. Megemlítettem a csókának mindkét lehetőséget, a francért kellett nekem anno híradástechnikából megérnem. De nem volt oda egyiktől sem és inkább felhívta a főnökét és együtt kiderítették hogy mindkét dologhoz HÁLÉP-esek kellenének. Szerintem meg csak akarni kellett volna. Ha itt lett volna a koax akkor annyi erővel beballagtam volna a dobozokért egy T pontba és felrakom magam.
Szóval a lényeg szerintük ide nem lehet Koaxot kötni, de úgy is itt van a réz érpár módosítsam a szerződést és majd azon lesz adsl internet és iptv és azzal ő a dobozaival el. És lőn adsl.
Remélem a Digi szerelői kb egy év múlva rugalmasabbak lesznek.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
glacious
addikt
Lassan telespammelem a topicot. Ha átváltanék optikai netre, elméletben lehetséges, akkor tényleg csak 500Ft-tal drágul a net?
Ha jól olvastam ebben a hozzászólásban (igen) -
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Van tippetek, mitől lett alacsonyabb a net+telefon számlája? Elvileg semmi változás, hónap elejétől végéig ez is, hűségkedvezmény, stb. Ez már Díjnet.
Eddig 5520 -, most 4970 Ft.
Ez pont tíz százalék. Olvastam valami tervezett áfacsökkentésről (27 -> 17 %), de csak a jövőben. Akkor ez mégis az lenne, tényleg kevesebbet kell fizetni?■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Krystal_s
addikt
válasz SzlobiG #68951 üzenetére
A box beállításokban a hang mire van állítva? Stereo, vagy térhatású?
Térhatásúra állítva üvöltenek a HD csatornák és nem lehet lehalkítani. Sztereón nem üvölt. Viszont nálunk minden nap többször kell ki- bekapcsolni a boxot, mert egyáltalán nincs hang, vagy kép.
Ez egy őrület, ami a telekomnál megy.Más:
A 24 óránkénti net szakadásra nem tud valaki valami megoldást? Minden éjjel 3-5 között megszakad egy pillanatra net, ilyenkor viszont kidob mindenhonnan, ahol be vagyok jelentkezve. (játékból, fórumokból stb.) Nagyon idegesítő. De az is, hogy minden ügyintéző és szerelő mást mond erre. Egyik szerint 24 óránként frissít a rendszer, másik szerint nincs ilyen. 2016-ban az órát kell lesnem, ha éjjel még szeretnék pl játszani, mert 3 után nem lehet, mivel kidob és minden munkám elveszik, de a csapattársakat is kiteszi miattam. -
rsanyi20
tag
Optikai nethez milyen routert szoktak adni? Utána néznék már most, kicsit tanulmányoznám hogy milyen lesz majd
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
OldMike
őstag
válasz Pokesz007 #68955 üzenetére
A 4. változatra csak annyit, hogy lehetséges akár állami elrendelés az azonos hangerőre, de erre sem lenne szükség, mert egy épeszű szolgáltatónak ezt magától kellene megtennie. De azt az állam bizonyosan nem rendelte el, hogy az 1 és 25 közötti teljes vezérlési tartományon belül azonos legyen a hangerő .
Ilyet csak egy nem épeszű szolgáltató hasonlóan nem épeszű programozói voltak képesek kitalálni.
42LM660S
-
OldMike
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz rsanyi20 #68973 üzenetére
43 napot vártam DSL-re. nem értettem mi van. tudtam, hogy sírógörcsös a netszolgáltatásuk, de hát eléggé sürgős volt. alig lehetett őket elérni. aztán végre az illetékes felkeresésénél azt mondták karácsony fele tudnak mondani időpontot. valahogy elb@szták és kifelejtették a mi ELEKTRONIKUS igénylésünket. nem tudom hogyan lehetséges ez, de igazából telekomnál mi nem lehetséges... aztán szerencséjükre korrigálták a dolgot és november elejére végül bekötötték. szóval szerintem így a célban már kibírod
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
bul07
nagyúr
válasz OldMike #68977 üzenetére
Én arra gondolnék hogy a média csoportok kérték erre őket hogy könnyeben tudják hangosabbra venni a reklámokat
Mert nem megy csoport kapott már büntetést hogy a reklámok hangosabbak voltak
És ugye ezt könnyebb kiszúrni ha, egyik csatorna halkabb és megy a film, csatornát vált és a reklám ordít mert alapból volt hangerő eltérés a két csatorna között és a reklám hangosítás még rátett, és nagyon feltűnő lett így és ment a bejelentés
Szerintem majd tolnak fel egy kicsit a hangerőn , de ezentúl mind egy szinten lesz
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Krystal_s
addikt
válasz Sharkweb #68979 üzenetére
Annyira buta a Huawei, hogy a log-ban nem is látszik. Szerelő egy műszerrel megnézte és látta a szakadást. Felhívta a pesti központot és azt mondták, hogy valami eus megállapodás, hogy abban az időszakban frissít a rendszer minden nap. Én onnan látom, hogy kidob mindenhonnan, ahova be vagyok jelentkezve..
Bárkit kérdezek azt mondja nála ilyen nincs, de az is lehet, hogy nem tudják, mert akkor alszanak. -
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #68982 üzenetére
Minden nap szakadás és új IP. Szerintem ez nem normális. DSL-nél ez kb hetente volt. Az utóbbi időben egyre gyakoribb lett ugyanígy éjjel 3-5 között, de azt megmagyarázták azzal, hogy szar volt a vonal és a vonaldiagnosztika olyankor rakta rá a cuki kis "snr" lockot. Majd a "szupertökéletes" optika mindent megold.
A Router újraindítás másik időpontban nem jött be. Nem onnantól kezdi számolni a 24 órát. -
powerup2
addikt
válasz Krystal_s #68983 üzenetére
A legtöbb ember ilyenkor alszik engem nem zavar ha éjjel egyszer megszakad majd megy tovább xD
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Krystal_s
addikt
válasz powerup2 #68984 üzenetére
2016-ban egy szolgáltató nem működhet olyan alapon, hogy az átlag ember úgyis alszik éjfél után. Igen sokan vannak, akik később fekszenek le. Azért váltottunk optikára, mert évek óta nem hallok mást, csak hogy ez hú de stabil, a legjobb stb. Aztán mióta megvan csak gondok vannak (telefon napokig nem volt, tv: hang nincs vagy kép, net: szar router stb).
Sokra megyek vele, ha most gyorsabb a net, de amikor használni akarom akkor pont megszakad. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Krystal_s #68985 üzenetére
Én nem akarok beleszólni, mert nincs optikás tapasztalatom egyáltalán, de az megvan, hogy ezt innen a topik-ból senki nem fogja tudni megoldani, ha nem hívogatod őket, hogy ez így nem kóser stb és nem kezdenek vele semmit, főleg, hogy másnak nem így működik?!
-
Fernet
senior tag
Kicsit off téma, de hátha...
Egy gyors kérdés:
Van otthon két T-s HGW. (Thomson ST780i WL és ZTE ZXV10H201L)
Meg lehet oldani, hogy egy (TARR-os) kábelmodem mögé téve csak WiFi routerként működjön valamelyik?
Csak a WiFi miatt lenne rá szükség. -
Gabesz87
veterán
Tegnap láttam laptopon wifin egy elég erős jelű Telekom Fon hálózatot. Hirtelen azt hittem, tőlem jön, és bár nem értem teljes mértékben ennek az egész Fon-nak a működését, de nem hiszem, hogy az enyém lenne. Ha jól sejtem a korábban hallottakból, a használatához egyrészt küldenek felhasználónevet, jelszót, meg a másik, hogy nekem a HGW-ben (Cisco 3925) ki van kapcsolva a wifi, így gondolom nem sugározhat Fon jelet.
Másik kérdés: az normális, hogy wifin nem tudok belépni a HGW-be (nem jön be a setup), csak aztali gépen, ami kábelről megy a Ciscoról? A wifi egy Asus routerről megy, ami AP módban működik.
-
OldMike
őstag
A közeli vég azt jelenti, hogy lesz javított szoftver, vagy azt hogy Te befejezed az IPTV használatot? Azért az nem mindegy, hogy megoldják, vagy nem lesz szükséged rá.
bul07
Szerintem azt a kutya (NMHH) sem nézi, hogy adott csatornához képest egy másik csatorna reklámja mennyivel hangosabb. A sajnálatos az, hogy igazából azt sem figyelik, hogy az azonos csatornán lévő műsor illetve reklám vagy ajánló között mekkora hangerő eltérés van. Talán félévente egyszer egy-két csatornára kivetnek egy-két százezer forint büntetést, ami legfeljebb néhány perces reklámbevételből bőven kifizethető, és annyi.
Egyébként már annyira összehangolják a különböző csatornák a reklámok időpontját, hogy az a véletlen, ha nem egyik reklámról a másikra kapcsolsz.
Egyébként az igazi gyöngyszem az, amikor egy - egyébként tíz percenként tíz perces reklámot és ajánlót adó - csatorna külön felhívta a figyelmet, hogy a következő fél órás műsort megszakítás nélkül adja le. Nehogy már elvonási tüneteim legyenek .[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gabesz87 #68989 üzenetére
Vannak olyan eszközök igen, amelyek tiltják Wifi hálóról a konfig felület elérését, ilyen van sima routerekben is. Lehet, hogy ezt állítani is lehet, erre nem esküszöm meg, főleg nem HGW esetén.
-
Crytek
nagyúr
Van már valami pletyka legalább, hogy a T mikor ohajt sebességet növelni? Vagy ez a 120MBit a csúcsok csúcsa és soha többet gyorsabbat?
Next PC Upgrade: 2022
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem iptv vagy sat tv melyik jobb ? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
kigyi_23
addikt
válasz Crytek #68994 üzenetére
A probléma az egységesítésben van. Annyira ragaszkodnak az egységes platformjukhoz, hogy mindenhol ugyanazokat biztosítják, hogy ebbe már a 120-as sem nagyon fért bele, de ennél nagyobb viszont teljesen megöli a dolgot A kérdés az, hogy ezt ők mikor látják be és hogy oldják meg Náluk sohasem egyszerű az ilyen. Annak idején az 512Kbit-1Mbit és onnan tovább 2-3 és 8Mbit váltás is nagyon gyorsan zajlott le (mondjuk nálam gáz volt, mert 3 helyett 5 lett, de az sohasem baj tehát kitalálták aztán 2 hónap múlva már meg is történt. Ők ezen a háttérben már dolgoznak valószínűleg csak még nem jelentették be hivatalosan.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
titán
válasz Crytek #68994 üzenetére
Heten megkérdezi valaki és a válasz mindig ugyan az, egyszer talán lesz, 300 és 500 Mbps-s csomagokra lehet számítani de a bevezetési dátumot homály fedi.
#68995 Nescafé
Mind a kettőnek meg vannak az előnyei és hátrányai is.
Milyen hálózaton (xDSL/koax/optika) lenne az IPTV?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Nescafé
őstag
válasz Gubek-Einste #68997 üzenetére
Most még xDSL van, de itt is lesz optikai net már a kábel minden a lécsőházba van.
Jelenleg sat tv-m van.
gondolkodtam hogy váltok,azért kérdeztem.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
titán
-
_Karesz_
tag
válasz Gubek-Einste #68999 üzenetére
És DSL-en van gond vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest