-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
linus89
tag
lol, dehogy kukkol, nem kéne már rögtön összeesküvéseket gyártani
jó pár isp csinálja ezt, okát nem tudni, kérdezd meg a t-t, biztos van oka, de semmi különleges nincs azon az ip-n, sima router, 1. hop, aztán kész.
a ping... esetleg túlterhelt lehet a központ, nem csodálkoznék, kábel már csak ilyen. de mondjuk elsőkörben érdemes lenne felhívni az ügyfélszolgálatot, bár szerencsésnek kell lenned, hogy kifogja valami hozzáértőt. egyébként a külföldi pingek most alapból szarok, nagyon dugulnak a vonalak valamiért, t home-os barátom 150ms egy brit szerverre, ahova én 40ms vagyok más ispvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest