- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerBP
tag
válasz
szalai112 #160806 üzenetére
Érdekes. Én android box-ot kaptam Telekom TV-vel, amikor összeraktam magamnak a Magenta 1-et hűség nélkül még nyáron.
Most megnéztem, ha vállalnék hűséget 2 évre magenta 1-be, és mindent csak megújítok (nincs új szolgáltatás rendelése) csak egy telefon pl. Iphone 16 pro max 512GB, akkor IPTV-t adta volna ki nekem nem is ajánlotta fel a Telekom TV-t... Nem értettem miért.
Semmi bajom nincs Android box-al, csak előfordulnak szokásos android-os hülyeségek, de én az évek során hozzá szoktam, mivel 3 éves TCL tv-m is android, de ha hetente kap egy normális újraindítást akkor ok, mivel fast boot be van kapcsolva nálam. Telekom android box u.a, nem egy észlény mondjuk maga 2/16GB-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest