Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alit
tag
válasz
Teodor78 #13497 üzenetére
VDSL
1. 1 db STB-t rendelsz, akkor 2db SD streamed van.
2. 2 db STB-t rendelsz, akkor 2db SD streamed van.
3. 3 db STB-t rendelsz, akkor 3db SD streamed van.
4. 1 db STB-t rendelsz, és HD csomagot, akkor 2db SD és 1 HD streamed van.
5. 2 db STB-t rendelsz, és HD csomagot, akkor 2db SD és 1 HD streamed van.
6. 3 db STB-t rendelsz, és HD csomagot, akkor 2db SD és 1 HD streamed van.
Azt, hogy streammel mit csinálsz azt te döntöd el.
Pl: 3 streamed van abból egyet nézel, akkor akár kettőt felvehetsz.
Vagy kettőt nézel már csak egy felvételre van lehetőséged ugyan abban az időben. -
rii
nagyúr
hello
tud olyat a t-home-os stb, hogy beállítok egy 4 ór múlva lezdődő músort, és 4 óra múlva odavált, nehogy elfelejtsem?
-
Teodor78
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Ip tv-t és vdsl netet meg telefont rendeltem a T-hometol . Olyan kérdésem lenne ,ha merevlemezes beltérit használok igaz e ,hogy felveszek a tv-böl valami adás ,akkor közbe nem tudok más tv müsort nézni?
Köszi. -
korcsi
veterán
Hali!
Ha esetleg megkötöd, kíváncsi lennék rá milyen sebességet állítanak be, mert én is megkötöttem már dec. 14-én de még mindig a régi a sebességem, vonali 8/512, ami elég távol van az ígért 10/512 IP sávszélességtől.
Tavalytól a kereskedelmi forgalomban már IP sávszélességet árultak, de nekem ugyanúgy 8/512 vonali volt a sebességem, a szerződésem is erre szólt. Most nincs meg a garantált sebességem se (4M) 2 tv streammel, így volt lehetőségem reklamálni, mert a szerződésben nem szerepel a tv melletti sávszélesség csökkenés.Előre is köszi!
-
bluobluo
aktív tag
#13489 erre valaki?
-
greeny7
tag
Nekem sikeresen bekötötték a kábelnetet, ADSL modemről le is húztam a routert, kábelnet most hozza a maxokat mind le és feltöltésben, ez az ADSL szakadozása illetve 50-70%os teljesítménye után egyelőre felüdülés!
-
Atus81
tag
Hali.
Hogy legyen egy kis negatívumom is a T-vel kapcsolatban:
Tegnap este minden előzetes jel nélkül megálltak a tv-k, elment a net.
Gondoltam ki-be kapcsolom a HGW-t és megy majd minden tovább.
Sajnos a ZTE cucc nem akart életre kelni, hívtam a 1412-t és 2 perc gombnyomkodás után egy kellemes hangú hölgynek panaszolhattam az esetet. Segítőkész volt, de segíteni nem tudott. Ma 8:55-kor jött az sms, hogy xxxxx hibabejelentő alapján keresik a hibát.
12:15-kor csengett a telefonom, és kérdezte egy úr, hogy otthon tartózkodik-e valaki, mert megnézné HGW-t, mivel otthon voltam, így jött is 2 perc alatt, hozta az új ZTE masinát, és csere előtt megállapította, hogy ez meghalt. Nosza, kicserélte, felkonfigolta és azóta megy minden tovább.
Köszönöm -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Én Dél-Borsodi vagyok és az lenne a kérdésem, hogy mennyire jó ez a T-Home tányéros tv?
Kábel tévéről váltanék parabolára, mert nálunk a tévé néhány csatornája hol jó, hol nem jó, így jobbnak látnánk váltani
A net és a kábeltévé egy szolgáltatótól jön, sajna a net maradna, mivel más netszolgáltatónak nincs lefedettsége
Ez van most
5200Ft a 2 megás net, és 3100 Ft a kábel tv most -
cotag
senior tag
Iptv......
Most szeretnék iptv-t de nem tudom menne e nálam.
speedtest az 5megabites netemre 5.25mb írt, 27ms pingel.
Most van egy atomerőműves csomag a t-homnál, 10mb es nettel, 63.4.5 csatornával , telefonnal olcsóért...
Szerintetek menne???
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Már írtam be, hogy sz@r volt az adsl-es 15M-es csomagom, pár napja visszakapcsolták 8-ra a maxot, mert a helyszíni vizsgálat során megállapították hogy nem bírja már a hálózat azt a sávszélt. Szakértői vél. folyamatban, ami alapján megreklamálom az eddigi különbözetet, ha maguktól nem írják jóvá és lemondom a francba. Viszont, bekötettem a kábelneten a 15M-et, kérdésem a következő. Jelenleg kábelre felszerelték a modemet , ha hazamegyek leszedném a routert az adsl modemről. Rögtön dughatom is rá a kábelnet modemre? Mit kell átállítani biztosan, hogy "működjön" a net? MAC címet tárol/regisztrál a kábelnet? Van emiatt bármi plusz teendőm?
előre is köszönöm a válaszokat, remélem mostmár stabil lesz a netem.
-
-
törölt tag
Ez most hogy jött össze ?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #13480 üzenetére
Most nézem hogy van. Na utánaérdeklődök hogy hogy is van ez...
-
válasz
Winner_hun #13478 üzenetére
nagyban függ a területtől, valahol gyakran problémás, máshol meg tökéletes!
-
Winner_hun
félisten
Nagyon úgy néz ki hogy az Invitelt lemondjuk és t-home kábelnet és telefon lesz. Az invitel mellett szól hogy stabil a net, nagyon-nagyon ritkán van vele gond. Viszont piszok drága és ez ennyi idő után elég volt. 15-ös vagy 25-ös kábelnet lenne.
Kérdésem hogy mennyire stabil ez a t-home-nál? Vagy ez nagyon területfüggő? -
dashed
senior tag
válasz
jilian #13473 üzenetére
nem hinnem, ilynekor jon jol pl ez
http://www.downforeveryoneorjustme.com/ -
jilian
addikt
Heló
Az lehetséges , hogy a T-home letiltott nekem egy bizonyos oldalt? (torrent)
Másnak elérhető, nekem meg itthonról nem. -
tomgabor
senior tag
Szisztok!
Ma megrendeltem a Digitális Családi kábel TV-t szerintetek van rá esély hogy a héten már nézhetem? (mert betegállományban vagyok) Kábelnet bent van, szóval STB+elosztó kell csak, szerintem. -
petike84
csendes tag
Fajlagosan a T-Home 15Mb és 25Mb ADSL csomagjai a legolcsóbbak, 260ft/Mb és 323ft/Mb.
A legdrágább fajlagosan a UPC (29-es körzet) 1Mb ADSL csomagja, 2600ft/Mb.
http://adslvaltas.blog.hu/2011/01/17/t_home_adsl_vs_invitel_adsl_vs_upc_adsl -
fero02
nagyúr
válasz
Keksz30 #13469 üzenetére
Tudja. Kliens alatt gondolom a torrent kliens értetted. Legegyszerűbben úgy tudja korlátozni, ha azokat a tipikus portokat tiltja, ami szükséges a kliens működéséhez.
Ha tudod, h eddig mit használt, akkor ennek az oldalnak a segítségével megnézheted, h valóban az van-e, amit mondtam. Ha nem, akkor ezt olvasd el és meg fogod érteni, h miről beszéltem.
-
Keksz30
csendes tag
Sziasztok
Tavaly novemberig t-home-os kábelnetem volt és mellette iptvm,de mivel a kábeles net elég sokat vacakolt átváltottam adsl alap csomagra a netet.Decemberben összefutottam egy t-home-os szerelővel a lépcsőházban és azt mondta menne a családi csomag is nálam igaz maxon csak akkor ha nem megy a két tv.Ezzel nem így nem volt baj számomra és váltottam családira(15Mb/0.9Mb).Minden rendben is van/volt a sebességekkel ment minden maxon,de kb. egy hete nem tudok felfelé tölteni mert a kliensem azt írja hogy gond van a hálózati beállításommal .Persze minden beállítás a routerben maradt változatlan.Ha letölteni akarok akkor nem írja ezt és maxon jön lefelé de amint végzett kb. egy perc után már elő is jön a hiba.
A kérdésem az lenne hogy a t-home akadályozhatja valahogy a feltöltésem???
-
Moretimer
aktív tag
Hello,
Megmondaná nekem valaki,hogy mit jelent a hiba kód 5 a tv képernyőjén?
Természetesen t-home tv,családi csomag.Jah és nemrég még jó volt.
Köszi. -
fero02
nagyúr
válasz
lukxy1 #13463 üzenetére
Egy érpár szükséges (az az 2 szál drót) szükséges a kapcsolathoz. A lakásba bejövő kábelben a piros és fehér szálakat szokás használni, lakáson belül pedig gyakorlatilag tökmind1, csak a fali konnektornál is úgy legyen kötve.
PVC kábel (vékony fehér) esetén szintén a piros,fehér szálakat használják, UTP esetén (újabb kiépítéseknél van ez) a narancs, narancs fehér szálakat illik felhasználni.
-
törölt tag
Ennek a modemnek kb itt van a maximuma :
-
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni a T-home-os ZTE nevű kínai vdsl csoda beállításához
Bármit állítok, netről sehogy sem érem el a gépemet. A ZTE-n engedélyeztem a 3389-es portot a 192.168.254-re (Ez a ZTE címe), de mégsem megy. A régi adsl modem+linksys router-el simán ment minden. A belső háló megy simán, de kintről semmi. A dinamikus dns-t természetesen beállítottamHa valaki tudna segíteni azt megköszönném, már 3 napja ezzel szórakozok, de sehogy sem sikerül.
-
joecontra
addikt
válasz
lukxy1 #13441 üzenetére
Hali!
E kép szerint azt kapod, ami jár. A 6144/639 az azt jelenti, hogy az a linksebesség, vagy kapcsolódási sebesség. Ez a bruttó. A nettó vagyis a megvalósuló letöltési sebesség az ennek 83-85%-a, szóval helyben vagy, és a modem, amiről ezt a képet csináltad, az ADSL2+-on van.
Ami az értékeidet illeti, tényleg jók. 7 dB csillapítás az nevetségesen kevés, a 15 mega is vígan elfutkosna rajta. Viszont a magas adásszintet nem értem ilyen jó paraméterek mellett. Úgy tűnik, hogy már fáradt a modemed, és az a standard error sem egy jó jel.
5 megán talán nem lesz gondod ebből. Azonban, ha 15 megára adod a fejed, akkor a 360R lecserélése 321B-re erősen javasolt. De akkor is, ha az 5 megád elkezd szakadni, mert az nagy valószínűséggel a régi 360R-ed műve lesz.
Üdv,
J -
-
törölt tag
ez nem tudom, hogy jött össze
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Szerintetek mi lehet a baj? A tünetek a következők: vettem egy TP-LINK routert Karácsony előtt, a jel wifin kiváló volt, csak épp az utóbbi napokban elkezdte játszani hogy percenként elment a net, de a kapcsolat élt , a modem szerint is... Aztán magától "lett". Ma visszavittem, és vettem helyette egy D-Linket, ezzel is ugyanez van, csak most a jelerősség sem valami acélos, igaz az antennája is kisebb. Modem csere kellene , vagy Win baj van ? (Igaz, ezzel egyidőben a másik gépen,ami kábellel csatlakozik, illetvee a telefonon sincs net)
-
törölt tag
Most állítgatom be az email címeket satöbbi .
találtam egy ilyen részt :
"Ha Ön DSL Extra csomaggal rendelkezik, az alábbi linkről letölthető alkalmazás segítségével, optimalizálhatja számítógépének beállításait az elérhető legnagyobb sávszélesség érdekében."
Nekünk családi van, mi a különbség az extra és a családi csomag között ?
-
lukxy1
csendes tag
válasz
joecontra #13440 üzenetére
6144kbps(768KB/s) // 639kbps(79KB/s) profilnál, ha ADSL2+ modemet használnék, akkor el is érném ezeket a maximális értékeket??? Jelenleg 5140/530 kbps.
Most cseréltek nálam kábelt és mondta a szerelő, hogyha jót akarok, akkor kicserélem a régi 360R-et egy 2+-os verzióra, mert már ADSL2+-on futok.
Egyébként elég jók lettek az értékeim -
törölt tag
válasz
#41133696 #13356 üzenetére
Végre ma sikerült elintéznem, átkerült a Papa nevére a net így már Tripla kedvezmény van. A Hoppá díjcsomag is aktív lett. Holnapra már ha minden igaz, menni fog a 15 Mb-is.
Mondta az ügyintéző hölgy, hogy kérésre ingyenesen küldenek új modemet a szerelővel. Kérdés : D-Link 360Rt küldenek még vagy már van újabb ? Két 360R-em is van mind a kettő ADSL 2 + -os
-
eszgé100
őstag
válasz
JHONNY 79 #13437 üzenetére
van valakinek tapasztalata a T-home tv külföldi használatáról? a beltérieket kihoztuk ide Liverpoolba, de azt pl nem tudjuk, hogy milyen tányérral tudnánk használni, és hogyan kellene beállítani?
JHONNY 79:
nálunk otthon Sat tv volt, mi meg voltunk vele elégedve, nem volt semmi gond az adással esőben sem, bár már a hóesést nem tudtuk kitapasztalni.
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!Gondolkodom hogy szolgáltatót váltok és T-Home Sat TV-re váltanánk.Mik a tapasztalatok,milyen a kép minősége tányéron keresztül?Eső,hóesés mennyire befolyásolja az adás minőségét?
-
fero02
nagyúr
válasz
w1ck3dS1ck #13429 üzenetére
Leginkább a vezeték keresztmetszete és jelforrás távolsága számít. Ezen felül a kötések száma és milyensége még ami befolyásoló tényező, de ez töredéke az első kettőnek.
Ma már a szolgáltatók többsége észbe kapott és igyekeznek optikával kiváltani a főbb rezes kábelhálózatokat.
-
tomgabor
senior tag
Szisztok!
Be szeretném köttetni a T-home-os digitális kábel tv-t (nem IPTV) de hogy tudom rákötni a Set Top Boxot a TV-re?
Koax, RCA, Scart? TV tunerrel használnám ezért FONTOS lenne és igen felhívtam őket de nem tudják -
greeny7
tag
1. A szakvélemény most készül.
2. A félretájékoztatás több esetben is megvalósult, bizonyíthatóan.
3. gondolom a csomagok esetében, nem csak a garantált sebesség teljesítése számít (főleg hogy a nyújtott sebesség hellyel közzel az alsóbb csomag sebességével egyezik meg). hanem az is, hogy legalább néha teljesítse a hírdetett sebességet is.4. a "hall" pedig valószínüleg elírás, nem?
Persze, ez egy fórum, csak ötletelek, kieresztem a fáradt gőzt, stb.
-
greeny7
tag
válasz
joecontra #13410 üzenetére
Hali, hát elég szegényes ennek a routernek a menüje (hivatalos firm van csak rajt), így nehéz belőle pingen kívül bármi más infót kiszedni. De...
Bejelentettem T-nek (csütörtök), hogy a DSL modemmel gondjaim vannak, 15 megás csomagban átlagban ne 8 -10 mega legyen a sebesség, a max csúcs meg jóesetben 11 mega volt. Mondták hogy a modem bírná, meg bírná még a 25-ös extra csomagot is. Jeleztem, hogy szeretném azért hogy vegyék fel hibának. Szerencsére felvette. Szombaton iszonyatosan lassú lett a net, 1-2 mega lett a sebesség, újra telefon. Mondom nekik, hogy most a garantáltat sem éri el a sebesség, ez így nagyon nem jó. Erre ügyintéző jelzi, hogy lemodosították a csomagom 8 megásra, mert nem bírja a nagyobb csomagot. Gondoltam magamban hogy jó hogy megkérdeztek erről, mert én biztos azt mondtam volna, hogy maradjon a nagyobb sebsség, amíg nem váltok kábelnetre mondjuk. Kértem hogy ez esetben legyen ADSL helyett kábelnetem 15 megás csomagban, mert az pl a szomszédban simán megy, stabil, és a sebsséget mindig hozza. Erre ma meg felhívnak délelött, hogy látják a hibajegyem, ezért megpróbálnák a modem cserét, mert ez a modem nem bírja ezt a sebsséget...
Jelzem a hívó félnek, hogy pont erre gondoltam amikor bejelentettem a hibajegyem, de a kedves ügyintézők, műszaki kollégák össze vissza beszéltek, már rámondtak mindent a modememre, a hálózati lehetőségre, stb... A lényeg, hogy holnap hoznak egy dlink modemet, amivel kipróbálhatom hogy mi hogy megy, de ha nem javul a helyzet, akkor kábelnet beszerelést végigvitetem jövő héten. Szerintetek kompenzációt kérjek ezek után? 1 - félretájékoztatások sora 2 - olyan szolgáltatásért fizettem, amit nem tudtak nyújtani...
De mindenesetre azt remélem hogy 1 héten belül megoldódik a gond...
A remény hall meg utoljára...
-
válasz
w1ck3dS1ck #13429 üzenetére
Igen, számít a központtól való távolság, nagyonis.
-
w1ck3dS1ck
csendes tag
Ez nem világos amugy számomra h valakinek h h dsl en van 15MB os netje?Közel van a központhoz v ez mit számit?Mer nekem kajak mondták h csak kábelneten keresztül lesz meg a 15MB dsl en nem tudják garantálni.
-
tomgabor
senior tag
Én tavaly májusban köttetem be a T-kábeles internetet első nap 15 megabit/sec volt a mért sebesség (OFF),ere fizettem elő,(/OFF) aztán teltek a napok és csökkent a sebesség 7 - 4 - 2 - 0,8 , hibát bejelentettem ezt kaptam: szélsőséges időjárási körülmények vannak a kollégák dolgoznak a hiba elhárításán, kijött a kolega megmondta hogy a központban van a hiba, jelentettem tovább a hibát, kiküldtek még egy szerelőt ők azt mondták ez az első akit kiküldenek, ő azt mondta 5 megabit/sec megvan ez a garantált felett van minden OK hiba elhárítva. De nekem ez kevés volt mert nem akartam az 5-ösért a 15-ös árát kifizetni újra hibajelentés, fél év alatt sikerült megoldaniuk a hibát én addig szépen fizettem a sz@rért, de most azt mondták mivel ilyen sokáig tartott a hiba elhárítása fél évig nem kell fizetnem semmit.
Ezek után merjek belevágni a kábel tv-be? -
törölt tag
5 megás csomag sokaknak van , 15 megásról még nem hallottam , bár lehet , hogy valaki rendelkezik ilyennel .
Ezek szerint engem jól átvert a T -Online , amikor szünetmentes átlépést valamint a már meglévő sebességet garantálták.Szép egfy szolgáltató.
Mi a fenének kellett nekik megvásárolniuk az Externet ADSL üzletágát ? -
alit
tag
válasz
#79621120 #13424 üzenetére
Néhány ADSL központnak kicsi az up-ja a külvilág felé. A korábbi duplázások hatására a meglévő régi ügyfelek eljuthattak akár 8 megáig is. Viszont a központ kapacitása ezt nem bírja. Ezért amikor egy csomagváltás, szolgáltató váltás van, akkor a nyilvántartó rendszerbe épített szűrő már nem engedi a nagyobb csomagot létesíteni. Ezt kikerülni nem lehet. Korábban mennyivel ment a 8 megád?
A környezetedben vannak 5, 15 megás csomagok? -
törölt tag
DSL van . Az előző szolgáltatónál 8Mbit-tel iis működött ugyanaz a hálózat ,úgyhogy ne próbálják már megmagyarázni , hogy nem lehetséges .
Megfogadtam : Addig fogok reklamálni,amíg ki nem javítják a hibájukat . Most komolyan : 1 Mbit mire elég ? Nem mobilinternetet rendeltem .
-
válasz
#79621120 #13412 üzenetére
15-ös előfizetés esetén az 1 megabit/sec sebesség elég sovány, hiszen a minimálisan garantált érték sem adott, ekkor nem kiabálni kell, hanem megtenni a megfelelő lépéseket!
amúgy neked dsl van? mert ott 5 megabit/sec a garantált érték a 15-ös csomagban! kábelnet esetén például csak 1.5 megabit/sec a garantált a névleges 15 megabit/sec esetén!
ha a műszakisok szerint csak 1 megás lehet a neted, akkor miként van 15-ös csomagod? -
törölt tag
válasz
w1ck3dS1ck #13413 üzenetére
"sztem abszolut nem normálisak kb én is beülhetnék közéjük ügyfélszolgálatosnak...."
Mint az a "kedves" ügyintéző,akivel már kiabálnom kellett. Egyre csak azt hajtogatta,hogy" a műszakiak szerint önnek csak 1 Mbites lehet az internete ."
A mai napom csak arra megy el,hogy letöltsem a ma megvásárolt 4 GB-os játékot .
-
fero02
nagyúr
-
pityaa23
senior tag
válasz
w1ck3dS1ck #13417 üzenetére
Közben, kiderült, hogy az én gépemmel van valami gubanc. Ha elindítom a torrentet plusz a messengert, akkor van probléma. Másik gépen kipróbáltam ott semmi gond nincs. Laptoppal is wifin kipróbáltam úgy sem.
szerk.:
Gondoltam, váltok csomagot erősebbre, de nálunk csak max 10Mbit lenne a családi csomag, szóval inkább maradok ennél. Letöltésre végül is elég, arányt javítani meg seed szerverrel kell! -
fero02
nagyúr
válasz
tomgabor #13415 üzenetére
Ha az IPTV-re gondolsz, akkor a lakásodba bejövő koaxot osztják 2 fele, abból az egyik megy rögtön egy modembe (innen utp-vel viszik tovább a set top box-okhoz, ill a vezetékes tel. is innen él, ha van), a többi pedig osztódik annyi fele, amennyi szükséges és azon megy az analóg (kábel tv, mint eddig ill vésztartalék is egyben, ha lehal az iptv).
-
pityaa23
senior tag
Én is azt veszem észre hogy mostanában instabilabb a net. Sokszor kilép a messenger, speedtesttel mérve ingadozik a sebesség. 5megás adsl-em van, soha semmi baj nem volt vele, de egy-két hete elkezdett szarakodni, felére, negyedére esik a sebesség..
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Gondolkozok a kábel tv bekötésén, most T-kábeles netem van és mellé jönne a kábel TV, az érdekelne hogy hogy kötik be, elosztják a koax kábelt és külön modem a nethez és egy STB a tv-hez vagy van egybe modem is? Illetve most CRT-vel nézem ha később veszek egy LCD-t akkor is kell STB? -
zaki1
tag
Hali érdekelne a véleményetek tarr kft vs t home sat tv ,a tarrnál a 2 komi csomgbann vagyok alap kvtv + 5 megás net a t holmhoz mennék át a családi csomagba+ 5 megás net+ telefon ? a tarrnál kivették a TV6 es a DISCOVERY CHANNELT acsomagomból
,ha akarnám nézni őket túl drága lenne nekem 10285 ft,a thom 8340 ft jelenleg a tarnál 6880ft.
-
w1ck3dS1ck
csendes tag
válasz
#79621120 #13412 üzenetére
Jol teszed nálam is ugyan ez a helyzet nagy semmi szar az egész én is játszok steamen keresztül is meg itt ott és egyszerüen használhatatlanná vált szinte minden pingtest.net en még értelmes mérésem nem volt sávszélesség még ugy ahogy meg wan de a ping az szánalmas...és erre az volt a válaszuk h ök csak a sávszélességet garantálják meg hogy a ping idö miatti hiba bejelentéseket nem vehetik fel...sztem a szolgáltatás része ha valamiért fizetek akkor az 100%ban legyen jo...ne csak 50%ban amugy szerintem szét van terhelve a rendszerük vagy nem tudom de csodák csodájára tegnap délelött jo volt a pingem kb délig aztán utána megint vége.Speedmeter.hu-s méréseknél iet ir ki h stabilitás 12% nevetséges ez az egész ez számomra nem szolgáltatás hanem 1 nagy semmi...Ja és akkor világosan szépen normális hangnembe irtam nekik 1 levelet hogy mi is a problémám amire kaptam 1 kemény választ h ezen a linket amit irt itt mérjek sebességtesztet...sztem abszolut nem normálisak kb én is beülhetnék közéjük ügyfélszolgálatosnak....
-
törölt tag
Ez nem lehet igaz . Az egész hetem arra megy el , hogy telefonálok a T -Online ügyfélszolgálatára. Miért kell egy 15 Mbites csomag előfizetőjének csak 1 Mbites internetkapcsolatot biztosítani ? Ha jól tudom ez esetben a mindenkori minimum sebesség 5 Mbit . A számítógépen lévő programok ( Steam , Impulse ) használhatalanná váltak , nem férek hozzá az online játékaimhoz , az e-mail levelezés is éppen hogy működik . Szélessávú internet nélkül se online videók, se rádíó , se televizíó .
Kár volt beleugranom ebbe a szolgátatóváltásba. Három napot adok a T-Online-nak , ha nem oldják meg a problémámat , akkor irány a Fogyasztóvédelmi valamint a Hírközlési Felügyelet . -
J4N!
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy 321b modemem ha érdekel valakit írjon PÜt (nincs fél éves, gari mindene megvan)
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
azt szeretném kérdezi, hogy a Sat Tv-hez adott ADB set-top boxon levő ethernet és usb csatlakozót mire lehet használni?
Lehet, hogy hülye kérdés, de olyanra van esetleg mód, hogy az ethernet csatlakozón keresztül rádugjam a netre és onnan szedné le azt a jelet ami alapesetben a tányérból jönne?
-
greeny7
tag
Sziasztok!
CSaládi ADSL internet előfizunk van. Jelenleg Huawei MT800ut modemmel szerelve. A sebesség a thome oldalán mérve, közvetlen a modemre csatlakozva, szinte mindig (értsd, nem nagyon láttam magasabb értéket az elmúlt 1 évben) 11-12 M, felfelé pedig 550 kbps körüli. Szerintetek ezen lehetne javítani valahogy? Vagy egyszerűen mondjam fel a szolgáltatást? (semmi kedvem fizetni azért amit soha nem kapok meg, azt hiszem feltöltésben a garantált az 512 kbps, így ezt azért még tartják). Vagy egy másik lehetőség, ha lehet egyáltalán, hogy átszerződni ADSL-ről kábelnetre, hátha azon gyorsabb lenne (tvm kábelnetes)?
Köszönöm a tanácsokat, segítséget!
Üdv!
-
törölt tag
válasz
joecontra #13402 üzenetére
Hy!
Vonalhiba volt valószínűleg. Ugye most 5 Mbit/s-os a netem és az volt a baj, hogy bekapcsoltam a gépet, CS: S eztem egy keveset, elmentem tömni a majmot, visszajöttem, látom a router egyik led-én, hogy sárgán ég(akkor valszeg nincs net). Kipróbáltam tényleg nem volt. Modemből a tápkábel ki-> 20mp múlva vissza--> ADSL led azt csinálta, hogy kb. 30 másodpercig egyáltalán nem is égett, aztán villogott egy keveset és ismét nem csinált semmit. 1412, hibabejelentés. Mondja a tag, hogy valamit állított, arámtalanítsam a modemet. Megtörtént. Szólt, hogy mikor nyomhatom rá az áramot, az is megtörtént akkor amikor szólt. Mondom neki, hogy még mindig nincs net. Routerrel-modemmel, csak modemmel, sehogy.
Modemmel 678 as(távoli számítógép nem válaszol) hibát írt. Azt mondta, hogy akkor elküldi a kollégái felé az infót, aztán 72 órán belül javítják. Szerencsére kb. 20 óra alatt megvolt a dologVan 2 modem itthon. Mindkettő 360 R-es, de az egyiket 2-3 hete hoztam apám egy T-s ismerősétől. Arra ADSL 2+ van írva és csak 3 led van rajta. Az én régebbimen 4 van. Amúgy meg ha modemet kellene cserélnem, akkor mindenféleképpen olyat vennék, ami router is egyben. A mostani routert meg eladnám.
-
törölt tag
Jelentem , hogy tegnap óta én is a T - Online előfizetői közé tartozom . ( az Externettől szerződtem át ) És egyből negatív tapasztalatokkal indultam:
A munkából hazaérve bekapcsoltam a gépet, az internetkapcsolat halott volt . Minimum 6 ügyintézővel folytatott telefonbeszélgetés ( vita ) után a következők derültek ki:
- Órákat kell várni , amig elküldik az új felhasználónevet és jelszót.
- 15 Mbites csomagra fizettem elő,de jelenleg kemény 1 Mbittel hasitok a virtuális sztrádán . A kedves ügyintéző közölte,hogy minimum két hétig még ez lesz a helyzet .Nem értem.Most mit kell megint beállítaniuk,ha a másik szolgáltatónál ugyanazon a telefonvonalon vígan és dalolva működött az internet ?
-
joecontra
addikt
válasz
#04441088 #13401 üzenetére
Hali!
Nekem úgy tűnik, hogy volt egy vonalbontásod. Ilyenkor az történik, hogy a modem leesik a hálózatról, majd visszakapaszkodik. Ilyenkor a Windowsban ki kell lépni és újra belépni és akkor fog menni.
Vagy modemhiba, vagy vonalhiba. Ha vonalhiba, akkor az ciki a szolgáltatónak, hogy 1 megát ilyen paraméterek mellett nem tud adni - 5 mega is beleférne ebbe a vonalba egyébként bőven - , ha pedig modemhiba, akkor egyértelműen cserét kell javasolnom, mert a 360R elég régi és a tiédben mint sok másik emberében a tiedben is elöregedtek az alkatrészek, kiszáradtak a kondik és már az 1 megát se tudja tartani, ez se jó hír.
Ha a csere mellett döntesz, akkor 321B a legjobb választás.Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest