Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Hol lehet jó áron átmenetes szűrőket beszerezni (ND4, ND8, dohány)? Egyelőre menetesben gondolkozom.
-
Stitch
őstag
Biztos nem hosszú záridős kép (lenn a szökkenő kisgyerek sem mozdult be), akár még kézből is készülhetett szerintem. Igazándiból azt tűnt fel, hogy a felhők is nagyon szépen kiexponáltak, így átmenetes szűrőre gyanakodtam. Mindenesetre szerencséje volt a fényekkel az ürgének. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy polár volt-e fenn..lenn a víz nagyon egyszínű, meg a bal oldali oldali piros kabátos fazon mellett mintha egy szívárvány látszana halványan (?a többit kíszűrhette a polár?).
szerk.: most látom, hogy a lenti embereknek milyen határozott árnyékuk van, akkor szívárványnak is lennie kéne. Nekem amúgy teljesen szórt fényes képnek tűnt..
[Szerkesztve] -
Stitch
őstag
Szerintetek ez a kép milyen szűrővel, szűrőkkel készült? [link] Azon kívűl, hogy nagyon szép, nem látok rajta semmi különöset..talán polár?
-
Stitch
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A kezed forgatásával képzeletben rajzolj egy félkört (a hüvelykujjad hegye a körző grafitos vége
) az égre, miközben a mutatóujjad végig a nap fele mutat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az égre, miközben a mutatóujjad végig a nap fele mutat..