Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Mini PC
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel elszaladtam kiszedni a fát és elintézni a zsindelyt. Utána elmentem íróasztalt venni Katinak . Otthon összeraktam vele de nem volt egyszerű eset. Ilyen összeszerelési útmutatót?! Teljesen használhatatlan volt. Inkább az előre fúrt lyukakat néztem hogy melyikbe mi való és a méreteket válogattam össze kép alapján. Kedden jönnek a tanító nénik családlátogatásra és úgy néz ki nagyjából meg is vagyunk. Édesem délután nekiállt takarítani amit keddre fog befejezni a lányok szobájában ami nem tart semmeddig sem.
Ma mise után megyek apámhoz. Hoznom kell alulétrát mert nem tudunk rendesen felmászni az istállóra.
Ma végre valahára jön haza Adri is! Nehezen ment el ez a nyár mert alig volt itthon a nagylányunk. Ha velünk van legalább a lányokra tud vigyázni addig amíg szerelmem vásárolni megy. Katival és Sárival agyrém bármilyen boltba bemenni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest