- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
BemAnyó #4343 üzenetére
Hogy van irva specifikációkban? 30min at 120w? Meg kitudja hogy értik azt a harminc percet valóságban úgysem lessz másodperc pontos.
Még mikor új volt teszteltem UPS-t alapjáraton a gépem + 19colos Samu monitor 80% fényerőn 33-35%-ra volt terhelve az UPS úgy hogy háttérben futott a böngészőben a flash alapú szoftverje ups-nek ami még pluszba pörgette procit, 9 perc körül bírt, monitort nélkül lehet olyan 10-11 jobbik esetben. Még lehet olyat is beállitani hogyha elmegy az áram küldjön SMS-t vagy mailt a szoftver bár még ezt nem próbáltam de ez már csak olyan extra cucc
.
Mert nekem tud a 850-es 15 percet 120W-on (papiron) ami ha az enyémnek a duplája lenne azaz 1700VA még mindig jobb mint a 2000VA 120Watton
mno : azért a Smart meg az FSP EP-**** nem egy kategória
Tény hogy egy Smart nagyon jó de nem sok ember zsebének felel meg
-
mno
tag
válasz
BemAnyó #4338 üzenetére
Nos ebben milyen akkupakk lehet
2000VA-esnek adják meg, nem tudom hogy lehet annyi, mikor csak 15,9kg összsúlya. Rákerestem neten, de persze sehol nem árulják el milyen akku van benne, biztos titok
Nem kell valami nagy ólom mennyiségre számítani 15,9kg összsúly mellett. Egy APC Smart 1000VAes 5kgal nehezebb, egy 1500as meg 10kgal. Utóbbiról megy el 50percet 300W fogyasztó, vagy 1óra 20 percet 200W, úgy hogy 2x18AH akku van benne és csak 2db akku 13kg együtt.
-
válasz
BemAnyó #4257 üzenetére
Szerintem minimum egy 750-est, de inkább egy 1000-est, azt is ha lehet a minőségibb fajtából, mondjuk egy jó APC, abból is a Smart szériát ami szinuszos. Ha nem számít a pénz akkor újonnan, bár baromi drágák, de az aprón vannak fasza példányok jó áron.
Keresd meg mno kollégát, anno én is tőle vettem a 700-as Smart-omat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest