- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nitro777
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #11828 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, jónak tűnnek.
-
8904
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #10775 üzenetére
/usr/local/Khoros-2.2/bin/kconfigure
. /home/uname/.khoros_env.shha nem akarod ezt minden indításnál akkor berakod a .bashrc-be (mondjuk a végére).
-
blend
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #9801 üzenetére
Nem azért tűnt el minden mert épp vizsga volt?
ha nem, elküldöm. -
cocma
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #9704 üzenetére
Szerintem inkább tanulj, az ilyen gyakoriságos mókákkal nagyon be lehet szopni. Szabiván nem szokott ziccereket hagyni.
Ha nem tudsz/akarsz mindent, akkor pedig a random generátor a barátod!
-
Napster
tag
válasz
Csökkentagyú #9595 üzenetére
Nekünk csak annyit mondott a gyakvezér hogy majd "szólnak" ha menni kell bevédeni
Szoval semmit konkrétat nem tudott Ő sem mondani. -
kisszmeti
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #9301 üzenetére
nekem csak termelésmenedzsmentem van arról tudok pár szót mondani!
gondolom nem vagy benne egy csoport munkában sem!
akik nincsenek ilyen csoport munkában, azoknak le kell adni egy 10-15 oldalas esszészerű dolgot, ez fent van a coospacen(egy xls fájlban) hogy milyen témában kell írni! meg írj nyugodtan tanárnőnek ha valami nem tiszta segít!
zh nem lesz csak ezt kell teljesíteni meg a vizsgát!
röviden ennyi! -
cocma
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #8994 üzenetére
2 fiúnak tényleg szűkös. Egy lánnyal lehet bevállalnám.
-
Gergello
addikt
válasz
Csökkentagyú #8916 üzenetére
Szörényi Balázs megtartotta tegnap.
-
blend
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #7166 üzenetére
[Itt] lehet gyakorolni a fákba beszúrást, és a törlést.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Csökkentagyú #6355 üzenetére
A TIK a beetetés. "Gyere első éves barátom, itt fotelekben szerezheted a tudást"
2 év múlva: "Mit képzelsz, majd még párnát is adunk mi??? Húzzál a Kis Árpiba és szenvedj meg a kettesedért!!!"Mellesleg megjegyzem a hivatalos álláspont szeint azért nem a TIK-ben vannak az órák, mert senki nem jár előadásra, és 10 embernek nem foglalhatják le a többszáz férőhelyes előadókat. Hát igen, elkúrtuk...
-
snow.man
tag
válasz
Csökkentagyú #6355 üzenetére
Állítólag lesz valami felújítás. "Egyszer, valamikor"... Lásd: itt
"...a Dóm téren és a Rerrich Béla téren pedig megindul a multifunkcionális laborok építészeti rekonstrukciója..."
Hátha az előadókat is felújítják. Bár tényleg az is nagy lépés lenne, ha a székek párnázottak lennének. Vagy másik megoldás: visz mindenki magával kispárnát. -
snow.man
tag
válasz
Csökkentagyú #5861 üzenetére
Elméletileg igen, remélhetőleg működik gyakorlatban is. De ezt ugyanarra a tárgyra érted, ugye? Mert különböző tárgyak esetében nincs korlátozás, akár több vizsgád is lehet egy nap...
Na, most én is elbizonytalanodtam, lehet, hogy tényleg fel lehet venni második uv-t is egyből vizsga után. Próbáld meg, nem veszítesz semmit. Ha nem megy, akkor sajnos várni kell, míg beírják a jegyet...
-
snow.man
tag
válasz
Csökkentagyú #5856 üzenetére
Két vizsga között 3 teljes napnak lell eltelnie. Mondok egy példát. Ha mondjuk 18-án 8:00-tól vizsgáztál, akkor 21-én 8:00 után már akármikor vizsgázhatsz. Előtte elvileg etr sem engedi felvenni az időpontot.
Ha nem jelensz meg vizsgán, akkor automatikusan elégtelen. Ha jól tudom, etr addig nem enged felvenni újabb vizsgát ugyanabból a tárgyból, amíg az előző nincs beírva. Tehát ha felkerült az egyes, akkor felveheted a második uv-t. Fizetni is kell, ha nem jelensz meg, ezt nem tudom, most mennyi, majd vizsgaidőszak után kapod a csekket a to-tól... -
phantom88
tag
válasz
Csökkentagyú #5621 üzenetére
Tanár Úr kedvencei:
-Megvilágítás
-Transzformációk
-Elemi algoritmusokEzekt tudjad nagyon!
-
Tottu
senior tag
válasz
Csökkentagyú #5225 üzenetére
Nemrég már válaszoltak erre a kérdésre:
#5182 - #5192 -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5215 üzenetére
Előfordul, hogy félreírok valamit
-
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5209 üzenetére
és volt ismerős mondta, hogy egy hétig sokáig nem volt net
Így akartam írni:
és volt - ismerős mondta - hogy egy hétig sokáig nem volt net
Így is lol? -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5034 üzenetére
Én tuti nem.
-
ALI_G
veterán
válasz
Csökkentagyú #5032 üzenetére
Nem kell félni, nem fog fájni
Készülj arra amit mondott, meg amit kiadott feladatsort és tuti a siker, már ha mennek ezek. -
ALI_G
veterán
válasz
Csökkentagyú #5024 üzenetére
H.Gy. a legjobb tanár. Jól pontoz, korrekt feladatot ad.
Az algoritmusokat érteni kell, ha visszaadod akkor nyilván több pontot ad. Most nem emlékszem már mik voltak alga1-ből, fabejárások, gráfbejárások? Esetleg rendezés? Na mert azokra tud adni olyan feladatot is, hogy felír egy fát és mutasd be rajta az algoritmust, vagy egy rendezetlen számokból álló halmazt rendezz ezzel az algoritmussal.
De miért nem etr fórumon érdeklődsz? feladatsor?
-
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5024 üzenetére
Jól jönne nekem is, ha valaki megoldotta őket.
Hát szerintem mindenkinél ilyesmi lehet azért a számonkérés, egyébként szerintem pszeudoban is elég lesz leírnod, nem kell c vagy java
-
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5022 üzenetére
Nekem is ajánlották, hogy jó tanár, azért vettem nála fel.
Másnál miből áll a zh???Hát kicsit rá kell majd segítened.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #5020 üzenetére
Én is nála vagyok.
Azt mondta, hogy lesz egy a gyakorlóprogramokból, amik a bírón vannak, 1 amit gyakon megnéztünk és 1másik ami ismeretlen probléma. -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #4985 üzenetére
Nah az úgy nem valami fasza. Van vagy 8-9ppt ezekben átlag 20-25oldal, nem kevés.
Nem nehéz a tananyag, viszont számomra könnyen keverhető mi mihez tartozik, ezért már pár napja tanulom becsülettel, remélem meglesz az eredménye. -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #4980 üzenetére
OKÉ!
Bár mivel gyakorlat vezető rakják össze, így eléggé változó lesz.
Nekünk H Péter mondta, hogy előadásból lesz de lehet gyakanyagból is lehet, még ő sem tudta közel 1hete. -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #4837 üzenetére
Csak utol ne érjen.
Szívesen. -
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #4835 üzenetére
Hát szerintem annyi, hogy ugyebár tudod a partíció számító algoritmusát amit kapsz számot arra pedig végrehajtod, tehát leírod ami az előadásban is van faszerkezet, karikával jelölve amiből rekurzív hívás következik, téglalappal pedig ami peremfeltétel, tehát valamelyik n vagy k =1 ami így return 1et ad vissza.
Feloszt algoritmusokat is tudod ugyebár és aszerint, mint előadásnál algoritmus alap van egy példa, nah ugyanezt kellene leírni, vagyis adott számsorra végrehajtani a sorbarendezést.
-
Csökkentagyú
csendes tag
válasz
Csökkentagyú #4795 üzenetére
Már lényegtelen, végül behozta az oldalt.
-
snow.man
tag
válasz
Csökkentagyú #4501 üzenetére
Alga1 szerdán lesz 12:20-tól 14:00-ig. Eddig minden évben kötelező volt bejárni, szerintem most is az lesz...
-
8nemesis8
veterán
válasz
Csökkentagyú #4501 üzenetére
Miből gondolod, hogy kötelező bejárni?
-
snow.man
tag
válasz
Csökkentagyú #3607 üzenetére
Sajnos van ismétlődés, szal erre nem nagyon érdemes játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest