Aktív témák
-
Üdv!
Ezzel a kérdéssel fáradj át legyél szíves a Windows 10 topikba, a kérdésed úgyis arról szól, illetve ott többen olvassák, könnyebben kapsz választ is. Ezt a témát zárom.
-
Thrawn
félisten
válasz
Dark_Spirit #3 üzenetére
-
Dark_Spirit
csendes tag
Igen, mind a kettő 95 KB.
Pont ez a problémám, hogy nincs olyan opció hogy színkezelés, és más olyan opciót se nagyon látok ahol konkrétan színprofilt lehetne kiválasztani és betölteni.
Erre írtam hogy van helyette "színkalibrálás" opció ahol csak egy "a kijelző kalibrálása" nevű "link" van, amire nem biztos hogy rá akarok kattintani úgy, hogy tudnám hogy mit csinál. -
Thrawn
félisten
válasz
Dark_Spirit #1 üzenetére
Ugyanaz a mérete is a fájlnak? Mert a gyári driverben is van színprofil, de annak mérete sokkal kisebb, mint amit kalibrálás után emailben kaptál.
Asztalon jobbklikk -> Képernyő beállítások -> Speciális megjelenítési beállítások -> Színkezelés
Itt ugyanazt kell megcsinálnod ami itt le van írva: [link] -
Dark_Spirit
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ASUS PB248Q típusú monitort melyet be is kalibráltak nekem.
A probléma ott kezdődik, hogy a leírás, amit kaptam csak win7/8-ra tér ki, és windows 10-ben nincs Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás/Színkezelés fül, ahol betudnám tölteni a színprofilt.
Van ellenben egy "színkalibrálás" opció, de őszintén szólva nem mertem vele bíbelődni.Külön érdekesség, hogy a C:/WINDOWS/System32/spool/drivers/color mappában létezik már az az ICC file, amit kaptam e-mail-ben, hogy ide másoljak be. Mindezt úgy, a gép teljesen új a windows friss.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B VA Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync
- LG 34GS95QE-B 3440x1440p 240Hz OLED monitor eladó
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest