Hirdetés
Aktív témák
-
indexolvaso
csendes tag
Részvétem a baleset miatt, remélem azért eljössz jövőre is:)
Nem tudom, hogy mennyire emléxel a lányokra, de az egyik még a verseny elején viselt egy fehéres fejkendőt (később ezt valahogy levette). Na a végén ő győzőtt. Szerintem egyértelműen ő volt a legszebb az összes közül és ''tüdőben'' is csak egy idősebb fekete hajú csaj (ő volt a leglazább és a bal oldalon állt legszélén) volt vele pariban.
Amúgy kb. másfél méterre előttem egy srác vette kamerával az eseményeket... -
bcs
aktív tag
Hétfő, vagy kedd este az m2-n meginterjúvoltak egy kb. 10 éves kövér elállófülő kisfiút. Nincs meg az interjú valakinek?
-
jeges
senior tag
egy szolnoki srácot 95-ben tévések megkérdeztek sziget közepefelé
(a dologhoz hozzátartozik, a srác a lábán alig tudott állni, össze-vissza dülöngélt és az erőteljes alkoholos befolyásoltság miatt igen-igen nehezen formálta a szavakat, az ''interjú'' előtt közvetlen megpróbálta átugrani a kocsma mögötti raklap-kerítést, de az ugrás kissé ''megcsúszott'', az arc meg elterült a fák alatt)
és a párbeszéd:
-és szerinted mi hiányzik leginkább a szigetről?
...
...
-a zalkohol!!!!
ezt a gyerek szó szerint beleüvöltötte a kamerába...
mi meg a háttérben kifeküdtönk...:DDD -
azzio
aktív tag
A tévében láttam:
Riporter: Hogy tetszett a sziget fesztivál?
Alany (kinéz a haja mögül): Nem emléxem semmire... részeg voltam sajnos...
3 percig fetrengtünk a röhögéstől :)) -
[Kovi]
tag
válasz
indexolvaso
üzenetére
Azon az ominózus szombati Durex sátor rombadöntős vizespólós versenyen én is ott voltam. Sőt mi több én voltam azon kevesek egyike akik mögött már nem volt senki mikor megindult a tömeg így én dőltem neki a sátor oldalának ami kiszakadt, a lábamra meg ráestek páran, én meg a kemény földre. A lábamon azóta is viselem a nyomait. Viszont azt nem láttam hogy győztest hirdettek volna, mert a műsorvezető srác mikor meglátta hogy elszabadulnak az indulatok elég gyorsan lezavarta a lányokat a színpadról.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest