Hirdetés
- Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
- iGPSport iGS800 kerékpáros óra: egyből a csúcsra tör
- Már nincs messze a világ első teljes UCIe IP megoldása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nikon DSLR topik
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
-
Kidobja a Slacket a Disney
it Miután több mint 1 TB céges adatot szivárogtattak ki egy hackertámadás után, a Disney úgy döntött, hogy beszünteti a Slack használatát.
-
Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
ma Mindegyik telep nőtt, legtöbbet az iPhone 16 Pro hízott.
-
Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
ph A GMMK 3 többféle méretben, házanyaggal, hagyományos és mágneses switch-ekkel, vezetékkel, illetőleg anélkül egyaránt választható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnyside
csendes tag
Az még nem olyan biztos!
-
ncc1701
veterán
De azért lehet árat emelni.
-
sunnyside
csendes tag
Majd az utórengés elintézi az áremelkedést.
-
Darmol
senior tag
Biztos ami biztos, egy kis áremelés nem árthat.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
veterán
Már megy a mókus a szellőzőben, viszi a faágat meg a literes vizet. Ha csak egy waffert is lelocsol vagy eltör, akkor készülhetünk, ma este már kétszer annyi lesz az SSD az iponon.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Remélem ez nem hoz áremelkedést.
duree54
-
Dr. Akula
félisten
Hozzák szépen ide a munkahelyeket, akkor nem kell aggódni hogy ráesik a fejükre az egész.
-
Low Noise
senior tag
Megrázta a földet a szivárogtatott hír, miszerint az új AMD procik 40 százalélkos gyorsulást hoznak egy magra vetítve. Bocsánat, ma dobta fel a google feed, de nem találom, hogy linkeljem.
-
Low Noise
senior tag
Megvan [link]
[ Szerkesztve ]
-
Darmol
senior tag
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
Nem emlékszem, segíts pls! Van valami neve a hibás mikrokód frissítésnek ami miatt beroggyantott az összes Intel proci most év elején?
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Dr. Akula
félisten
-
spect80
senior tag
Ejej, zéró kreativitással rendelkeznek a TSMC-nél a salesesek. Ok, a gyár nem dőlt össze, de mivan a raktárakkal? Egy árva betonoszlop sem zúzott szét legalább 10 batch chipet?
-
Trailblazer
addikt
Ilyen munkahelyeket nem hoznak, ne aggódj. Amely meg jönne, az pl. Romániát választja.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
podtibi
senior tag
,,A vállalat szerint az esemény a gyártást csak kismértékben limitálja majd." Öhöm.
,,A TSMC egyébként fel van készülve a földrengésekre, ugyanis a 2021-es katasztrófa után a lehetséges hatásokat figyelembe véve úgy tervezték a gyárakat, hogy azok ellenálljanak az efféle hatásoknak." A lakosság házai már nem is számítanak?
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
DroneZ
aktív tag
Bocsánat eszem ágában sincs háborút kezdeményezni, de az említetteket és azokon túliakat is én és közeli AMD-s ismerőseim is meg tudjuk sajnos erősíteni. Intel CPU-val sohasem voltak efféle bajok, AMD procikkal valahogy több hiba jön elő itt-ott OS független. Főleg valami memória problémákra emlékszem és a rengeteg összeomlásra. PC rebuild-kor vissza is tértünk mindannyian Intelre. Mindegy ezt csak így zárójelben itt hagyom, nem védeni akarom a fórumtagot, azt se tudom ki Ő, de van némi igazság abban, amit mond.
-
Darmol
senior tag
A tények nem vélemények. Az AMD-nek mint platformoknak mindig voltak és mindig meglesznek a maguk hibái. Az Intel platformoknak mindig megvoltak és mindig meglesznek a maguk hibái.
Van akinél ez jön elő mert így/erre használja a technikát, van akinél az, mert úgy használja a vasat. Csak odaszúrtam, hogy most aktuálisan éppen az Intelnél felejtettek el mikrokódot írni. Mert most éppen ez friss, de csak az elmúlt tíz évből igen hosszú listát lehetne írni Intel tekintetében. Ahogyan az AMD tekintetében is.
Ha valaki azt írja AMD procikra: "eddig se a teljesítmény hiányzott, hanem az idegesítő hibáktól mentes működés", az ne csodálkozzon, ha olyan reagálásokat kap, miszerint az Intelnél is vannak legalább ennyire komoly bajok. A számítástechnika szegmensben nincs, és soha nem is volt hibáktól mentes működés. Hogy lesz e ilyen időszak, majd megkérdem a kristálygömbömet. Gyanítom addigra rég eltűnik az Intel és az AMD is.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Alusky
aktív tag
Ó, attól még árat lehet emelni.
Eső által úttestre mosott murván a gépjárművet csúsztatni kötelező. Köhém/1998/2145/2B XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- War Thunder - MMO Combat Game
- eFootball
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Horgász topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Motorolaj és szűrő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen