- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Köszönöm nektek a válaszokat. Elsőre a Pilkington lesz, mert az itt van a közelben.
-
niklebi
senior tag
A Carglass-on kívül tudnátok ajánlani egy jó szélvédő javítót?
-
niklebi
senior tag
Igen tudom, hogy figyelik de ez még nem lenne olyan nagy gond, ha megkapod az oldásra az engedélyt. A probléma az ha Kínai szoftver van a telefonon és te persze nem ott akarod nyitni a telefont. Na így jártam én, és az interneten erre semmilyen megoldási javaslat. XDA oldalán írták, hogy EDL módszerrel sikerült a romot cserélni, de bootloader nem lett nyitott. Még megpróbálok egy lehetőséget, és ha az sem megy a 14 napos elállás lehetőségével visszaküldöm a telefont.
-
niklebi
senior tag
Segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy telefon a Trandingshenzen oldalán amit Global rommal hirdettek. Kiderült, hogy a rom ugyan Global, csak nem a hivatalos, hanem valami belső kínai rom. A gondom az, hogy a bootloader nyitása nélkül nem tudom lecserélni a romot. mert nem engedi nyitni az Unlock tools, evvel a hibával " The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold. (20045)"
Most egy olyan hozzáértő szakembert keresek aki EDL módszerrel le tudná cserélni a romot a hivatalos Global romra. Persze nem gondolom ingyen, bizonyos keretek között bármit megér nekem. Remélem tud valaki segíteni! -
niklebi
senior tag
válasz
freemanone #50204 üzenetére
Tényleg ez az első alaplap ahol ilyet látok, ezért nem értettem mi is keresel. A képet amit betettél abban tényleg úgy néz ki mintha nem érne odáig az SSD. Gaaabeeesz hozzászólásában amit írt az lehet igaz. Becsapott amit a képen láttam. Sorry!!
-
niklebi
senior tag
Elnézést kérek a fórum lakóktól, de a beillesztett képen valami nagyon nem stimmel. Én még soha nem találkoztam olyan M.2 SSD-vel aminek a végén a félkör alakú kivágás nem illeszkedett pontosan a rögzítésére az alaplapon lévő tartóra. A képen elég távol van, így szerintem nincs rendesen a helyén, vagy valami más probléma van. Szerintem a csavar a kisebbik probléma. Nálam jelenleg a gépben 3 db 2280-as és egy 2242-es + 1db 2280-as van egy külső dokkolóban. Mindegyik pontosan illeszkedik a lefogató helyére.
-
niklebi
senior tag
Az ingyen elvihető már tárgytalan. Elkelt.
-
niklebi
senior tag
Sziasztok!
Van pár dolog ami eladó, ha valakit érdekel.
[Ingyen elvihető]
[link] Fehérvár és környéke: 20000 Ft.
[link] Ha mondsz egy reális árat megegyezünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest