Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vaku topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Full hd, smart, 42" körüli tv-je nincs valakinek eladó számlával?
Köszi -
mdk01
addikt
válasz
sh4d0w #48208 üzenetére
Voltam kint náluk 2hete. Én a budai út felől közelítettem, pont akkor nyitották meg.Nem katasztrófa a kijutás pláne úgy, hogy mindenki mindehova autóval megy ha már 3km-nél többet kell menni, így szinte teljesen mindegy hogy hol vannak.
Amúgy nekem úgy tűnt a raktárhelység, hogy valaki mással közös a bérlés, mert más cuccok is voltak, de ha így tudják tartani az áraikat akkor érthető döntés.
Amúgy tök normálisak csak a honlapot rendbe rakhatnák, mert nem sokan fognak 2,5millióért egeret venni....és még találtam pár dolgot ami nem faxa. -
mdk01
addikt
Érdeklődnék, hogy fehérváron van olyan számtech bolt akivel lehet egyezkedni továbbértékesítés céljából?
Leginkább arra gondolok, hogy tud adni kedvezményt a lakossági normáli árból.Másik opció amit elkezdtem intézni azok a nagykerek.
CHS
Dotcomp
HRP
Ramiris?
egyéb?
Van ezekkel valakinek tapasztalata, ajánlása?
Nincs tapasztalatom ezért bárkit meghallgatnék akinek van.
Köszi -
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #47726 üzenetére
Jó ha van otthon 1-2kg só azzal le lehet önteni az ilyen serpenyőbe lángoló dolgokat.
-
mdk01
addikt
válasz
inf3rno #47522 üzenetére
Nem tudom milyen billentyűt fogsz használni, de ha a sajátját akkor az én tapasztalatom, hogy a régi Lenovo T510 bill. a mostani Dell Precisionhoz képest egy álom volt. Utálom a Dell bill.jét sztem egy kalap xar.
Lenovo bill. régen híresen jó volt, nem tudom manapság milyenek. -
mdk01
addikt
Köszönöm mindenkinek a kerékpárral kapcsolatos választ.
r0b3r: Én is gondoltam rá, de tényleg semmi szerszámom hozzá és időm sem nagyon.
15éve áll a bringa át kellene bogarászni, olajozni, zsírozni a váltó sem ugrik ahova kellene, de sztem azt is csak szét kellene kapni és kicsit átmozgatni.
Elkanyarodtam Vital-ba, körbenézni, mert az elmúlt 20év nekem kiesett a biciklizésből és el voltam hűlve milyen lehetőségek vannak manapság típus,vázméret,kerékméret, kieg. biszbaszok terén.
Lehet kellene vennem egy bringát a célnak, méretnek megfelelően, de a jelenlegibe viszont nincs annyi km hogy csak úgy eldobjam. Lehet helyrepofozom magam most télen, jövőre meg veszek egyet ami a célnak megfelelő. -
mdk01
addikt
Szeretném a kicsit elhanyagolt biciklimet felújítani és érdeklődnék, hogy kihez érdemes elvinni itt fehérváron?
Gumi csere lenne, meg egy-két elöregedett bizgentyű cserélve és beállítva a váltó, mert az elől nem a legjobb.
Nekem nincs időm és szerszámom hozzá sajna, pedig elbütykölném.
Köszi -
mdk01
addikt
Nincs valakinél elfekvőbe DDR3 SODIMM memória? Thinkpad t500-ba szánnám.
4Gb körüli kellene
Köszi -
mdk01
addikt
válasz
pető bá' #46796 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem van 2db monitorod plusz a laptop és a 2monitor egymás kiterjesztetje plusz van még a laptop kijelzője?
Köszönöm a felajánlást kitalálom majd.@hcl: 3db C van abból az egyik a töltő.
Meglátom majd a laptop kijelzője hogyan alakul, egyelőre egymás mellett szeretnék két nagy képet látni.
Köszi a felajánlást neked is. -
mdk01
addikt
Sziasztok, van valakinek kölcsönbe egy USB-C + HDMI vagy USB-C + VGA kábele?
USB-C-n megy ki egy HUB-ba a cucc és a HUB-on van HDMI és VGA kimenet is de HDMI-n és a VGA-n is ugyanaz a kép megy ki viszont kiterjesztett képet szeretnék és reményeim szerint a laptop másik USB-C kimenetén ki tudok küldeni egy kiterjesztett képet.
Van egy laptop amire két monitor lenne rárakva és a két monitor képét használnám ahol egyik a másik kiterjesztett képe. Laptop képersnyő nem kell mert 12"
Ezt csak azért írtam le hátha van más ötlete valakinek.
Köszi -
mdk01
addikt
Sziasztok, nincs valakinek Dell precision billentyűzet mozgató mechanizmus(fehér keret)
Meg egy FN gomb is kellene.
Esetleg ötlet, hogy honnan tudnék szerezni?
Köszönöm -
mdk01
addikt
-
mdk01
addikt
Lefagyott a gép és főkapcsolóval nyomtam ki, mert semmire nem reagált. A többi fagyás is ilyen hideg fagyás volt ezt korábban nem említettem.
Ma reggel már egész halvány volt, most meg már szinte keresni kell, hogy lássam.
Este még nyomtam két féle monitor tesztet ott csak akkor látszódott ez a "besülés" ha a telibe egyszínű "fill" képernyő volt.
Korábban volt már képernyő problémám, már kétszer cserélték 2 év alatt, de az 1-2 pixelcsík hiba volt mindkét esetben, ez meg ilyen beégéses izé....Szerk: Van erre egyébként topik, mert nem feltétlen akarom itt kibeszélni a dolgot, de a dell topik nem feltétlen témába vág, VGA és laptop képernyő hiba topikot meg nem találtam.
-
mdk01
addikt
Igen láttam, hogy beállítás kérdése, de még nem jutottam odáig, hogy ránézzek, meg nem is érzem annyira azt a vonalat problémának, mert 1-2évig semmi baja nem volt.
Még amit nem értek, hogy juni 22-vel kijött egy vga frissítés és azóta van ez a problémám, de amit nagyon nem értek, hogy hogyan került fel a gépre egy 824Mb-os frissítés úgy hogy nem tudok róla.
-
mdk01
addikt
Tegnap 20percig pörgettem az alaplapi VGA-t Intel 530 aida64-gyel és nem volt baja.
Az alapproblémás fagyás 10-15percen belül megtörténik random.
A dedikáltat nem lehet vele pörgetni külön, majd nézek arra is valami programot.
Esetleg megnézem valami játékkal, hogy azzal is fagy-e? -
mdk01
addikt
Tegnap este azt teszteltem és töltő nélkül nem fagyott, azért jutottam a töltő hibájára. Viszont ma Win10 bejelentkezős résznél ahol a jelszót kell megadni, akkor lefagyott töltő nélkül, viszont a külső monitor rá volt rakva a laptopra és fel lett ébresztve a képernyő ami azért lényeges, mert utána olvasva a Sketchup(3D rajzoló program) nem szereti a külső monitort és képernyő felébresztérkor futott a háttérben.
Nem tudom van e jelentősége, de az elmúlt 1-2évben nem volt ilyen problémám ez most jött elő.
Még próbálkozok tovább.Szerk: Egyébként erős videókártya használat nélkül, töltővel, vagy anélkül hibátlan a gép.
-
mdk01
addikt
Sziasztok, van fehérváron olyan bolt, vagy ember aki egy laptop töltő adapterről megtudja állapítani, hogy megfelelően működik-e? Dell precision 7510 töltője.
Dedikált kártyát használó programok random fagynak és korábban is volt olyan probléma ami a töltő hibájára utalt.
Köszönöm -
mdk01
addikt
Ezt tudja valaki, hogy hol van?
-
mdk01
addikt
Kinek mi a tapasztalata az építőanyagokkal kapcsolatban, hogy hol a legolcsóbbak a cuccok átlagban?
Obi-t meglepően jónak látom, de érdekelne mások véleménye.
Köszi -
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #44684 üzenetére
Ok, köszi
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #44678 üzenetére
Van valamelyikben dedikált vidkari?
-
mdk01
addikt
válasz
Rellind #44563 üzenetére
Mondjuk nekem annyira nem vicces.
Holnap megtankolom az összes autót fullra, meg beszerzek 10-20literes kannákat és azokat is telerakom.
Üzemanyagár -
mdk01
addikt
válasz
elder troll #44361 üzenetére
Offline bolt? Ez jó....
-
mdk01
addikt
válasz
Rellind #44346 üzenetére
Forgalom sztem. Gondolom ott ahol voltak havi ~300e volt a bérletidíj amit a nyereségből kellett kitermelni, plusz a 2-3ember bére éssatöbbi.
Aki meg volt velük elégedve, az majd innentől online rendel és megspórol az Aqua innentől havi 1-1,5misit. AZ egy évben ~15misi. -
mdk01
addikt
Adott egy laptop 4gb-os memóriával. Eleje - Hátulja
Szeretném 8gb-ra bővíteni.
A jelenlegi 4gb mellé kellene mégegy 4gb-os vagy elbótólni a jelenlegi 4gb-os memóriát 8gb-osra ráfizetéssel.
Minden megoldás érdekel, aki van valamilyen jöhet privi.Továbbá kellene a gépbe egy SSD úgy gondolom minimum 128GB a rendszernek, tehát ha van valakinek alig használt normális valamilye akkor az is érdekelhet.
Köszönöm
-
mdk01
addikt
Ma este jöttem és a pirosak, már a lámpa másik oldalán egymás mögött álltak kb. 5-en. Beálltam a belsőbe, átmentem a kereszteződésen legelőre, majd indexeltem. Soha nem szoktam tolakodani és berakni a kocsi orrát a külsőbe, mert parasztság és ez szinte mindig bevállik, mert ma este is a 2. autós beengedett, mert látta, hogy nem tolakodok.
-
mdk01
addikt
Népszerűtlen lesz a véleményem, de ide vezetett az elkerülős/Új Csóri úti belső sáv blokkolás, és egy, kilométeres sor alkotása a 2 sáv feltöltése helyett.
Évek óta küzdök FB-n a gyökerekkel mikor előkerül a téma, hogy fel kell tölteni a belsőt és szépen beengedni egymást LEGELÖL. Egyik nap engem engednek be, a másik nap én engedek be, nem bonyolult. Már adtam arra is tippet, hogy ha a sok külső sávabn várakozó puffogó ki akar cseszni a belső sávba előre menő autóssal akkor segítsen feltölteni a belső sávot, de még erre is képtelenek.
A másik pedig amit említettél, hogy nem tudják használni a cipzár elvet. Megáll a 3.-5. autónál és elkezd beindexelni. Azt nem képes felfogni, hogy ha őt beengedi az 5. autós majd jön mégegy autó aki előre megy és a beengedi a korábban beengedett(mert ugye marha lojális lesz, mert őt is beengedték) akkor az 5. autó elé már kettő autó került ami megint csak a feszültséget szüli. -
mdk01
addikt
Kadocsáról balra a Berényire vagy a Budaira "nyilván" kivárom a sorom.
Néha lehet látni egy-két életképes példányt ahogyan a középső sávból felkanyarodik a berényire a külsőbe és ekkor vágott belém az ötlet, hogy azt miért is nem engedik?
Ott álla hosszú sor, a rövid zöld miatt is, márpedig semmi nem akadályozza, hogy lehessen a középsőből balra kanyarodni. Gyakorlatilag ugyanaz a szitu lenne, mint a horváth i-ról balra a széchenyire. Kinek kell írni ezzel kapcsolatban? -
mdk01
addikt
Próbáltam ügyfélkapun időpontot foglalni és nem tudtam személyi hosszabbításra. 2 hónapra előre sem volt foglalható időpont, tehát gyanítom nem lehetett időpontot foglalni rá.
Odamentem reggel 8:02-re személyesen(voltak már előttem 20-an) és 50 perc alatt elintéztem az eladott kocsi adásvételi papírjának leadásával együtt.
Csodálkoztam , de van ilyen is.
Koch L. egyébként. -
mdk01
addikt
válasz
freemanone #43049 üzenetére
Ma lementünk fürdeni akarattyára este.....míg a strandról felértünk a főuti körforgóig 5-6db-ot láttam az útszélén.
-
mdk01
addikt
válasz
hzsolee #43017 üzenetére
Én még 2009-ben levetettem az órát, mert csak a sütő lett volna gázos és nem akartam a 2500,- készenléti díjat fizetni a sütő miatt inkább lett kerámia lap és levetettem a gázórát 25e,-
Viszont nálad sztem központi óra van valahol az alagsorban, aminek a fogyasztását m2 vagy m3 alapján osztják vissza és aszerint kell fizetni lakásonként. Amennyire tudom ebből a buliból nem lehet kilépni, de próbáld meg és jelezz vissza mire jutottál, mert érdekel. -
mdk01
addikt
válasz
kunberci #42788 üzenetére
Megy fel folyamatosan minden, az OSB az elmúlt fél évben 45%-kal, 3 napja számoltam utána.
Készlethiány is van, tehát telefonáld körbe a helyeket és ahol jó áron van és kapható amit szeretnéd mihamarabb vedd meg.
Az épületfa 200e/m3-ig nem fog megállni biztosan, mert felvásárolja kína és az usa egész európában. -
mdk01
addikt
válasz
tranceplanet #42669 üzenetére
Mekkora kell és mennyire kell tisztának lennie?
-
mdk01
addikt
válasz
Pancsermeste #42383 üzenetére
Kezdem szégyellni magam a kérdésemet illetően.
-
mdk01
addikt
Igen, meg lehet nézni a történelmünket folyton a fax rossz végén voltunk, ez ilyen magyar sajátosság eddig. Nem tudom ezzel a focival is mi a célja a föncinek, de lehet jobban járnánk ha egy olyan dologba tolnánk a pénzt ami erősíti a gazdaságot, hogy Mo. is megtehesse 100év múlva, hogy gebasz esetén megfinanszírozza a bérünket.
Amelyik ország meg tudja finanszírozni a munkásai bérét annak meg lehet nézni a gazdaságát. -
mdk01
addikt
válasz
Jarod1 #42280 üzenetére
Meg lehet emelni a minimált, de nyugi utoléri minden és ugyanúgy nem fog a 300e sem érni semmit 1-2 év múlva.
Az arányokkal van baj, azzal, hogy a vállalkozónak rengeteg a munkavállaló utáni befizetnivalója ezért kénytelen a termékének az árát felemelni.Szerk: a minimálra való bejelentésnek is ez az egyik oka. A másik az, hogy vannak rétegek ahol a minimálra való bejelentés a divat, ezáltal a munkavállaló is bele van kényszerítve a minimálba.....viszont ez az első fő okra vezethető vissza.
-
mdk01
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsot laptop ügyben körbejárom őket.
-
mdk01
addikt
Laptopot kellene vennem és érdeklődnék melyik bolt a mostanában ajánlott. Jó és rossz tapasztalat érdekel, hogy merrefelé nézelődjek. Köszönöm
-
mdk01
addikt
válasz
Pancsermeste #41930 üzenetére
2D vagy 3D?
Ha átdobsz egy fájl-t megmondom mit tud a M2000M. -
mdk01
addikt
Budapesten van belsőépítész ismerős, ha gondoljátok megadom az elérhetőséget.
-
mdk01
addikt
Keresek usb Bluetooth adaptert. Bluetooth bill.-t működtetnénk de nincs a laptop-on Bluetooth.
Köszönöm -
mdk01
addikt
Fehérváron van címke nyomtatókra szakosodott bolt? Esetleg itt nem jártas valaki a témában?
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #41684 üzenetére
Rakj fel ide, vagy privibe képet az ablakról, meg közelről ahova a tömítést kell rakni és megmondom mit csinálj vele.
-
mdk01
addikt
válasz
Dare2Live #41546 üzenetére
Sajna 8-10misiből nincs normális telek fehérváron, csak nagyon-nagyon perem kerület. A 30-40misi is kevés a 130m2-hez, a 3 hónap meg nagyon optimista kb. ki van zárva.
Ezt sem szabad figyelmen hagyni, ami megint költségnövelő....meg a többi nyalánkság.
Egyre szigorítanak és ettől egyre drágább. -
mdk01
addikt
Shutterstock-hoz ért valaki?
Kép letöltéses kérdésem lenne.
KÖszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest