- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
szia, engem érdekelne, ment PÜ.
@quailstorm: érthető, semmi gond.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
válasz quailstorm #89955 üzenetére
Azt nézegetem már de gondoltam megkérdezem hátha lenne valakinek itt helyben eladó akinél csak porfogó már.
Nanom is volt anno, szerettem de sajnos egyszer ki lett mosva és megkotlott. A mai érintőképernyős világban lassan nem is emlékszik rá az ember, de meg volt az előnye a régi kezelőfelületnek, zsebedbe nyúlva vakon is tudtad vezérelni, nem volt hátrány. (ahogy mondjuk sms-t írni nyomógombos telefonon )
Ez egy negyedik gen-es ipod touch, lehet mar lassan 10 éves is, fizikai nyomógombja rég meghalt de a virtuálissal még használható, akksija köszöni szépen, jólvan, pedig nem sok törődést kapott szegény utóbbi években. Nincs szivem megválni tőle, 32 gigás mp3 lejátszónak mai napig megfelelne.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
sziasztok,
van valakinek használaton kívüli régi iphonokhoz, ipodokhoz való széles, 30 pin-es töltőkábele elfekvőben?
Van egy régi ipodom, időnként eszembe jut, hogy töltögetni kellene ha elviekben még mindig működik de elkallódott valahol a kábel..[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN