Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szóval ezeket az extra díjakat helyben a reptéren kell kifizetni? Mert ha minden mással együtt kell fizetni akkor valahogy azokat is meg lehet úszni, mert a fizetendő végösszegnél nem ír ilyesmit, még azon az oldalon sem ahol a bankkártya számát kéri...
Tehát ténylegesen 2x699Ft-ot akarna levonni.
-
-
Tehát elvileg ha minden ügyesen és okosan csinálok, a RyanAir-nél tényleg 599Ft a jegy?
(#22534) Rolly: Ja, akkor mindegy. Csak nekem úgy tűnt, hogy ha megfelelő fizetési módot választok, nem akarok kajálni a repülőn, nem viszek poggyászt, kinyomtatom a beszállókártyákat, akkor tényleg megúszom ennyiből. De akkor ezek szerint csak parasztvakítás...
-
-
Hát én egyszer próbáltam, kínkeserves kezelni a Metro felületet egérrel, az asztal környezet meg használhatatlan tapival.
Nagyon öszvér lett.
Talán a kettővel együtt használható, de az meg nagy ritkaság...
(#22483) Syl: Az egy másik ága a Windows-oknak. De egyébként -- és + a sorrend köztük.
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
már aki elfogadja én spec nem
szülészeten nagyobb összeget kaptam mindenképpen adják oda nekem....
csínáltam belelő egy bemutatóra szó betétkönyvet és odaadtam távozáskor
aki ezt a melót a pénzért csinálja régen rossz és az is aki azon gondolkodik , hogy elég lesz-e a cash mert mindkettő elvonja a figyelmetigen lehet rossz vért beadni de nem könnyű...
a rezit a betegek nagy része viszont nem tekkinti orvosnak de vele találkoznak a legtöbbet
-
Ott van h br....
ErőVarázsló: Azért én tudok ellenpéldát mondani a szakmádból...diploma után 2 éven belül 2 szakvizsga és 350-500k nettó otthon...
Bár azt nem tudom és nem akarom cáfolni h a helyzet az egészségügyben minősíthetetlenül rossz. A kedvencem amikor a szerencsétlen 90k bruttós rezidenst otthagyják este ügyelni, és ha beesik vmi a mitől összeszarja magát (már bocsánat de, van hogy szegény nem mer dönteni mert még nem látta könyvön kívül az adott esetet) akkor még azért is lebasszák - jobb esetben csak le és nem ki- ha az akkor már alvó orvostól kér konzíliumot.
Én egyszer az exemmel voltam így: olyan vesemedence gyulladása volt h nem bírt lábra állni és volt 40 fokos láza. Már a hideg fürdő sem segített, hívtunk mentőt. 2 óra alatt ért ki, mondván hogy nem vérzik a beteg. Megjött egy rezidens, aki a mentősöknél más neve alatt vállalt ügyeletet, hogy legyen pénze enni. Szegény amikor meglátta Editet, azonnal rohamkocsit keresett, de nem volt a közelben uh megegyeztünk h azonnal beviszem az ügyeletes kórházba. Ez volt 23 órakor.
II kórház ügyeletére a kezemben vittem be a lányt, mert nem volt a portáson kívül más. Egy bő óra folyosón várakozás után Edit nagy hirtelen összehányt mindent. Ekkor elvitették röntgenezni, amíg velem feltakaríttaták a folyosót. A felvétel elkészülte után kb 1:30kor fogtam magam és felhívtam Dr Kis Attila távoli rokonunkat, hogy ugyan próbáljon már meg segíteni, ne a folyosón kelljen ülni, miközben a rendelőből kihallatszik hogy nőügyeiket beszélik meg.
Lett is azonnal "kiszolgálás", meg is jegyezték h egy "kis" csúszás miatt nem kellett volna az akkor osztályvezető főorvost felhívni. Bazz több mint 2 óra volt mire valaki foglalkozott velünk, pedig nem volt senki rajtunk kívül!
Megértem h picipézé picimunka, de soha nem értem meg h elhivatottság nélkül miért csinálja vki?! Tisztelet a kivételnek, mert azért az is idekívánkozik hogy sok olyan ember dolgozik egészségügyben akik nélkül nem hogy összeomlana, hanem nem is lenne. -
Rawulf
őstag
Azért, mert b*szt*k megcsinálni rendesen.
Rádió88-ban is elmondta egy szakember, hogy legutóbb egyszerűen leflexelték a felső fém részt és újat heggesztettek oda, ahelyett, hogy az egész (rossz) konstrukciót kivésték volna és egy normálisat betonoztak volna a helyére.
Felteszem a kérdést, hogy szar munkáért minek fizetni közpénzt? -
macilaci78
nagyúr
miért mi baja lehet a 95-ös benyának?
Kalmárnál (Yamaha márkaszerviz) láttam 2 literes üvegben PET-palackban ülepedett 95-ös benzint, amitől egy motor lett hengerfejes.
A tulaj OMV-kúton tankolta, az elegy kb 15%-a sűrű massza volt alul, 50%-a víz felül.
Ennek vagy 8 éve már.A gázolaj aljára tud a parafin leülni téli hidegben, ez okozhat gondot a tankban, Eltömíti a szűrőket. Tudom is én, mit szokás beleönteni a tankba ilyenkor.
-
-
-
1: volt e írásos ( ha csak emil is) adásvételi amiben le van írva hogy as-is-as + a jótállás csak az első belenyúlásig érvényes?
2: a srác elismerte-e ( nem szóban ) azt h az Ő megrendelésére nyúltak a telefonba?
3: van -e a srácnak papírja arról hogy szakszerviz végezte a béavatkozást?
4: mennyiért adtad el 1általán, megéri ezzel kínlódni?!dájingsztár: mármint a Tiszai laposon, jövőre?!
-
-
Inv1sus
addikt
Az a véleményem, hogy ezek a cégek szándékosan számláznak ki kamu tételeket.
Vegyük a te példádat. Ha 3-ból kettő ember gond nélkül kifizet minden csekket, akkor jelentős bevételre tesznek szert a nagy semmiért.
Nekem most kiküldtek egy ilyen számlát, lehet valójában semmi baj nincs a készülékkel, de 3-ból ketten inkább befizetik, mint sem visszaírjanak nekik. Sima nyereség.Én visszaírtam hogy nem fizetek. Küldjenek a hibáról részletes tájékoztatást illetve mutassanak rá, hogy hol vagyok kötelezve arra, hogy ezt ki kell fizetnem nekik.
-
lorcsi
veterán
én betartom jócskán, de pl. van iylen is
-
Polemius
senior tag
Nem akarok belemenni túlságosan, de:
- hiteles forrás?
- a fotón látható acélgerendák némelyike teljesen elfogadható, hogy az összeomláskor sérült, némelyiken meg jól látható, hogy hegesztőkészülékkel darabolták (ha robbantva lett volna, teljesen másként nézne ki). A képen csak a vak vagy hülye nem látja, hogy jóval később, a romeltakarításkor készült.
- nem csak az, több másik épület is összedőlt, vagy annyira megsérült, hogy elbontották később. Konkrétan láttam nem sokkal az eset után készült nagy felbontású műholdas képet, ezen jól kivehető, ahogyan pusztított a két torony összeomláskor. (Ugyan a legtöbb felvételen az látszik, hogy összecsuklanak magukba, valójában nem teljesen ez történt.)És gondolom a Holdon sem járt ember.
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Rollykám, ha ismernéd a céget, akkor nem foglalkoznál az 1993-as évvel, a sima világos sörök kisüzemben gyártásának lejárt az ideje, viszont az általam említett időponttal új időszámítás kezdődött náluk, előtte a cég annyit ért amennyit az épület meg a feszerelés, ma ennek legalább 3x-osát. Akkor találták ki az ízesített, különleges söröket, és a haldoklásból akkor lett újjászületés. A tulajdonviszonyokat se firtassuk, mert ugye most minek is. Azt azért szögezzük le, ők pl megengedhetik maguknak, hogy az Ogre söréből 500 liternyit, az Oszter Sándorral reklámozott Betyár sörből meg konkrétan kemény 600 sorszámozott darabot állítsanak elő.
És érts meg valamit, a kőbányai és a borsodi mellett ma magyarországon nem érdemes világos sört gyártani (évekig mégis ezzel próbálkoztak) hanem elmenni a kézzel gyártott, különlegesek felé. A multik is felejtősek (Ez lenne a legnagyobb hülyeség) mert a 200Ft-os cseh sörökkel nem lehet versenyezni, az olcsó eladási ár, a multi haszonkulcsa, a polcpénz, a reklámpénz mindent elvinne.
Épp a minap beszélgettünk róla, hogy az egyik komoly partnernek (lehetne épp multi is, példának jó) 160Ft-ért adják át a sört üvegenként, a kocsmában 250-ért adják, a fesztiválokon meg 350 körül. Vagyis ha van havi 6000 liter kapacitásod, nem éri meg 160-ért odaadni, hanem az érdeklődők a folyamatos telefonhívásokkal simán elvinnének mindent amit csak főznek. Pár napja mondtam, hogy hiba volt a nagy céggel leszerződni, mert igaz hogy sokat elvisz (őket se tudják csak kb 30%-ban kiszolgálni) és saccra 6-7 millát buktak ezen a nyáron, mert nem 350-ért ment el a sör, hanem 160-ért. 2 nap múlva számolgattak, és jé, tényleg. De a vicc, hogy ez még mindig felfelé fut, 2003 óta ebben az augusztusban adták el a legtöbb sört. A baj az, nem tudják, mikor robbant valaki más egy másik sörrel, amit képes lesz olcsóbban adni.Én is látnék perspektívát, de csak feszitvál, vagy közvetlen viszonteladó. Multi tuti nem...
-
Én is így gondolom valahogy, hogy ezek lennének a paraméterei egy termék felfuttatásának. És az is valószínű, hogy erre így jócskán költeni kell/érdemes.
Nem hiszem hogy erről a konkrét gyárról vagy termékről lenne szó, mert az elhangzottakból olyan kép alakult ki bennem, hogy valami széles körben ismert, bejáratott termékről van szó, viszont ha ezt az ogre sörét beírom a google-be. akkor csak ezt az "ogre söre a főzdefeszten" blogbejegyzést hozza ki, azt viszont több helyen reblogolva. Ezt így nem nevezném ismert, bejáratott márkának, de lehet hogy én gondoltam túl ezt a részét.
-
macilaci78
nagyúr
-
Rick4
félisten
Nincs is mibe belekötni.
Van értelme, ugyanis ha ügyes vagy, elég hamar megtérül a befektetett pénz, és a melósok, minden marad, ebben benne van kocsma korrekt forgalommal, minden, a melósok is maradnak, és itt nem kell gondolkodni, holnap reggel 7-kor valamelyik melós megnyomja a gombot, és folyik a sör.
-
Rick4
félisten
-
gabesz82
őstag
hát látod így, fáintossan... tudod a 8 általános 6 első és 2 második... bár szerintem ekkora f..ságot még egy 7 éves gyerek se mond/ír...
"Ahol támadás éri őket, vagy fenyegetés, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök." Meg leginkább amíg meg nem érkezik a rendőrség, addig kirámolják a települést...
-
-
Attix82
addikt
Teljesen mind1 , hogy országról vagy cégről beszélünk. Vezető nélkül semmi se létezne, viszont a vezetők meg nem hülyék, hogy saját magukat szopassák. (Ez csak természetes)
Rick4 cége, vagy Rolly cége se olyan, hogy az alkalmazott jobban él mint ők saját maguk
...Cégen belül a Ti szabályotok van Pont, és úgy alakítjátok, hogy nektek minél jobb legyen. Az alkalmazott meg le van tojva, persze durván fogalmazva....ez van mindenhol.
-
-
-
-
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
Volt osztálytársamnak régi vágya a Seychelle-szigetek
-
-
-
Én se bizgerészni szoktam a telefonomat, hanem használni. Mint írtam, konstans jelleggel két telefont használok. Az egyiket utálom, a másikat nem, ezért emailt, naptárat és egyebeket a másikkal intézem. Ha csak egy telefonom lenne, ami annyira unalmas, utálatos, hogy kézbe venni sincs kedvem, akkor inkább használnék egy pda-t a többire, mint régen.
De az általad leírtakban is van igazság, abból leszűrhető, hogy a wp azoknak való, akik szeretik, ha unalmas a telefonjuk. -
bolcsodal
addikt
Értem, bocs a türelmetlenségért. Valójában használok már egy tabletet (xTab50), de ott nincs és valószínűleg nem is lesz OTG támogatás (ICS-ben sem). Ezért gondoltam, hogy megnézhetnénk ezt a kiváló ár/érték arányú gépet a T-mobilos modemmel.
Ha már Pesten laksz, akkor szólj ha Szegeden jársz. Ha én is itt vagyok megejthetnénk egy tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Egyedi ékszerdobozka
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest