- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz regvoltrossz #22406 üzenetére
Én voltam. ( Az egyik biztosan.)
A teljes levelezést és estleírást a Credit expressznek AJÁNLOTT levélben küld el. Azzal, hogy :
1- amíg a Tré érdemben nem reagál a megkeresésedre, egy nem létező ügy kapcsán kerestek és fenyegettek meg,
2- és mivel ez utóbbi kapcsán kapott a múlt héten egy 10 milliós bírságot az EOS Faktor zRt, ennek a levélnek a 8 napon belüli válaszát és előzményeit kész vagy az illetékes szervek felé panasz formájában beterjeszteni.
3- jelezd feléjük, hogy a Tré hóm és a közöttük fennálló szerződés és kommunikációs hiba nem a Te dolgod, de amennyiben az első pontban jelzett folyamat lezárása előtt újra zavarnak azt már fenyegetésnek veszed és ennek megfelelően fogsz segítséget igénybe venni
4- fontos, hogy azt is jelezd feléjük, hogy együttműködsz, és miután a jelzett beadványod a Trénél elbírálásra kerül, haladéktalanul közlöd velük az esetleges fizetési szándékodat VAGY azt hogy bírósági eljárást kezdeményezel az igazad megállapítására a megbízójukkal szemben.Ezután jó eséllyel ez a cég el fogja adni a követelést egy másiknak, és így tovább. Én 4 céget szereltem le mire eljutottunk odáig, hogy Tré aszonta felejtsük el egymást. Sajnos erről a legutolsó céget ( akivel ha minden igaz nem állnak szerződésben) nem hajlandó értesíteni, aki még mindig próbálkozik, de már több mint 1 éve lesz@rom a fenyegetőzéseiket, és még sem történik semmi. Gondolom jó lenne nekik a keresett 100k, de a nekik küldött szerelmetes levélből tudják hogy nem érdemes pereskedni.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok