Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regvoltrossz #22406 üzenetére
Én voltam. ( Az egyik biztosan.)
A teljes levelezést és estleírást a Credit expressznek AJÁNLOTT levélben küld el. Azzal, hogy :
1- amíg a Tré érdemben nem reagál a megkeresésedre, egy nem létező ügy kapcsán kerestek és fenyegettek meg,
2- és mivel ez utóbbi kapcsán kapott a múlt héten egy 10 milliós bírságot az EOS Faktor zRt, ennek a levélnek a 8 napon belüli válaszát és előzményeit kész vagy az illetékes szervek felé panasz formájában beterjeszteni.
3- jelezd feléjük, hogy a Tré hóm és a közöttük fennálló szerződés és kommunikációs hiba nem a Te dolgod, de amennyiben az első pontban jelzett folyamat lezárása előtt újra zavarnak azt már fenyegetésnek veszed és ennek megfelelően fogsz segítséget igénybe venni
4- fontos, hogy azt is jelezd feléjük, hogy együttműködsz, és miután a jelzett beadványod a Trénél elbírálásra kerül, haladéktalanul közlöd velük az esetleges fizetési szándékodat VAGY azt hogy bírósági eljárást kezdeményezel az igazad megállapítására a megbízójukkal szemben.Ezután jó eséllyel ez a cég el fogja adni a követelést egy másiknak, és így tovább. Én 4 céget szereltem le mire eljutottunk odáig, hogy Tré aszonta felejtsük el egymást. Sajnos erről a legutolsó céget ( akivel ha minden igaz nem állnak szerződésben) nem hajlandó értesíteni, aki még mindig próbálkozik, de már több mint 1 éve lesz@rom a fenyegetőzéseiket, és még sem történik semmi. Gondolom jó lenne nekik a keresett 100k, de a nekik küldött szerelmetes levélből tudják hogy nem érdemes pereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest