Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz regvoltrossz #22406 üzenetére

Én voltam. ( Az egyik biztosan.)

A teljes levelezést és estleírást a Credit expressznek AJÁNLOTT levélben küld el. Azzal, hogy :
    1- amíg a Tré érdemben nem reagál a megkeresésedre, egy nem létező ügy kapcsán kerestek és fenyegettek meg,
    2- és mivel ez utóbbi kapcsán kapott a múlt héten egy 10 milliós bírságot az EOS Faktor zRt, ennek a levélnek a 8 napon belüli válaszát és előzményeit kész vagy az illetékes szervek felé panasz formájában beterjeszteni.
    3- jelezd feléjük, hogy a Tré hóm és a közöttük fennálló szerződés és kommunikációs hiba nem a Te dolgod, de amennyiben az első pontban jelzett folyamat lezárása előtt újra zavarnak azt már fenyegetésnek veszed és ennek megfelelően fogsz segítséget igénybe venni
    4- fontos, hogy azt is jelezd feléjük, hogy együttműködsz, és miután a jelzett beadványod a Trénél elbírálásra kerül, haladéktalanul közlöd velük az esetleges fizetési szándékodat VAGY azt hogy bírósági eljárást kezdeményezel az igazad megállapítására a megbízójukkal szemben.

Ezután jó eséllyel ez a cég el fogja adni a követelést egy másiknak, és így tovább. Én 4 céget szereltem le mire eljutottunk odáig, hogy Tré aszonta felejtsük el egymást. Sajnos erről a legutolsó céget ( akivel ha minden igaz nem állnak szerződésben) nem hajlandó értesíteni, aki még mindig próbálkozik, de már több mint 1 éve lesz@rom a fenyegetőzéseiket, és még sem történik semmi. Gondolom jó lenne nekik a keresett 100k, de a nekik küldött szerelmetes levélből tudják hogy nem érdemes pereskedni.

[ Szerkesztve ]

Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)

Új hozzászólás Aktív témák