- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
ÉS MIT TUD?
-
BITBOYS
addikt
Vevő: Wireless routerhez keresek Wireless kábelt....
Eladó: Hány méter Wireless kábelt adhatok?
Vevő: 15m-t, milyen színű?
Eladó: Ezt inkább ne feszegessük... -
BITBOYS
addikt
..meg mikor a legnagyobb pörgés közepette odalép hozzád egy vicces fazon és kér egy 80-as western analogot. 30 másodpercig gondolkoztam, mert akkor, abban a pillanatban ez a kérés szinte kisütötte az agyamat. azóta mindenre fel vagyok készülve, de lehetetlen kivédeni ezeket.
[Szerkesztve] -
BITBOYS
addikt
Ezt ebben a formában kaptam meg, és egy nőhöz szólt:
Hotline válasz:
Kedves Asszonyom!
A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényében viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...
Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - ''shortcut''
Szekrény - számítógép
[Szerkesztve] -
BITBOYS
addikt
Tisztelt urak!
Valaki meg tudja mondani, hogy mihez adják ATI kártyák esetében a crossfire összekötő kábelt? Alaplap vagy vga? -
BITBOYS
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos egyikben sem volt, így gondolom marad a szoftveres út... -
BITBOYS
addikt
Míg sonyban dolgoztam azt csinálták egyes érdeklődők, hogy bejöttek hozzánk, kikérdeztek minket a kamerákról vagy más termékről amiről nem tudtak semmit, majd miután mindent megtudtak és kicsomagoltatták az árut, átmentek a mediába és ott vették meg, mert ott olcsóbb volt az adott termék...
-
BITBOYS
addikt
válasz TheReMiXeR #2285 üzenetére
''lapos és tartós'' azok a fránya betét reklámok.
-
BITBOYS
addikt
válasz TheReMiXeR #2301 üzenetére
Születési ip cím
-
BITBOYS
addikt
Érdeklődő: Nekem egy IS7 lapom van, az mire jó?
Számlázó: Maximum hólapátnak. -
BITBOYS
addikt
válasz FehérHolló #2558 üzenetére
Ááá, nem is bántanám. Nekem is jó szolgálatot tett annó.
Csak a srác hasonlata tetszett, tényleg egy hólapát méret. -
BITBOYS
addikt
bejött ma egy srác sendmail linuxra könyvel a kezében. milyen routert kért?
-
BITBOYS
addikt
-Mindjárt jön a vihar!
-Igen? És mit akar venni? -
BITBOYS
addikt
Valamelyik nap bejött az üzletbe egy nagyon helyes leány -20 év körül lehetett- és kér egy Logitech Z2300-as hangszórószettet. Kérdi tőle az eladó, hogy miként transportálja haza a cuccot? Mire ő azt mondja bkv-n. A Pasijának vette születésnapjára.
Tanulság? A szerelem legyőz mindent
rá két órára bejött egy másik kiscsaj, szintén hot aranyos és vette egy Z2300-at. na ott tényelegesen padlót fogtam. gondoltuk ugyan annak a srácnak viszi mindkét lány -
BITBOYS
addikt
Árulja el már valaki, hogy D-Link terméket csak a D-Link Magyarországtól szabad vásárolni? Vagy vehetek mástól is nagy tételben, mondjuk 1 év garanciával és mindezért nem perelnek be, nem büntetnek meg, stb, hogy ezt így ebben a formában árusítom?
Remélem érthetően fogalmaztam
-
BITBOYS
addikt
Hali!
Beírhat úgy valaki a vásárlók könyvébe, hogy még nem vásárolt semmit csak betelefonált?
-
BITBOYS
addikt
válasz bullseye #13531 üzenetére
Személyes átvételnél max 3 nap amíg visszaviheti az üzletbe a terméket, webshopos rendelésnél, kiszállítással 8 nap, mivel nem személyesen vette át.
mod: Páran már most is visszaélnek ezzel, direkt kiszállítással vásárolják meg, hogy mondjuk egy lanpartyn izmosabb vga-ja legyen, majd visszaküldi az üzletnek, hogy nem felel meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest