Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #42638 üzenetére
pedig ha jol remlik Samsung gyartmany, Intel CPU-val, Broadcom WIFI+GB Lan, csak mar vagy 8 eves hw, eljart felette az ido. (lehet hogy lesz az 10 eves is, asszem itt 2010 korul kezdte el az NTL/UPC (mosma' Virgin) tolni az egyebkent korrekt es porgosebb 100-as lanos Cisco 8685dvb helyett). Ez a Virgin Hub 3.0, amit most adnak, mar egy fokkal (tobbel) szerethetobb. Ha nem fizettem volna ki a januari tripleplay elofizut, mar mennek is a 360-as Naked netre, melle meg az IPTV
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #42638 üzenetére
PCMCIA kártyát kértem, mikor UPC-re váltottam. Direkt úgy adtam le a rendelést, hogy a hagyományos STB-ot ki se hozzák.
Persze kihozták... A TV meg még nem volt meg.Szóval a srác jöhetett vissza egy kis TV-vel tesztelni a bekötést, hogy le tudja zárni a munkalapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest