Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bár sosem szeretek vitába szállni egy "PH félistennel" , de ezúttal nem teljesen van igazad.
Az eladónak mindig van elképzelése arról, hogy mennyiért válna meg a terméktől, nem teljesen igaz, hogy amennyit a vásárló ad érte.Teszem azt te kiteszed a 30 éves angol erősítődet 1ft-ért, én mint vásárló megkereslek, hogy nekem 1000ft-ot ér ez az erősítő... nyilván körberöhögsz.

Másik példa: van sokszor (szerintem nem csak velem), hogy bizonyos termékek nekem nem létszükség, de jól jönne. Ha az adott terméket meglátom olyan áron, amennyit nekem bőven megér, le is csapok rá. Ellenben ha 1ft-ra teszed ki, simán csak elsiklok felette... mert annyira nem létszükség, hogy nekiálljak ajánlatot tenni, vagy kinyomozni, hogy mennyi a reális ára a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Creality Nebula Camera
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest