- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
wrongduke #39069 üzenetére
2 hét múlva csörgött a telefon, hogy megint nem megy a net. A fiai tudták, hogy kell másolni és megcsinálták anyuka gépét
Az egész család kirakott tálentum lehet.
(#39065) tserrof77: Kéred a szopóállarcomat? Eladó egy ideje.
Nekem első exeméknél volt az a téma, hogy négyen voltak testvérek, ám egy számítógép volt. Az a gép nagyjából ment napi 24 órából 22-t. A két srác játszott amit csak tudott, a nővére anime/mangát nézett orrbaszájba meg ugyan ilyen zenéket hallgatott, csajom meg elvétve filmeket nézett. Amikor én odakerültem a gép már akkor vállalhatatlan lassú volt, persze a sulinetes időkből való. Mivel senki nem értett hozzá én rendbevágtam pár alkalommal, amire a srácok aszitték, hogy majd az akkor nagy sláger NFS-MostWanted már rezzenéstelenül fog menni. Nem ment, de ők azzal a bőséges 25-30fps-el vígan eljátszottak. Valamennyit költöttem rá, talán egyszer procit cseréltem benne és egy plusz Gb memóriát kapott, de többet nem voltam rá hajlandó áldozni, mert kb kéthetente ragyára roncsolták. Ja igen, azt már nem is mondom, hogy egy 14"-os szupergömbölyített CRT-jük volt olyan 60Hz-es frissítéssel. Csak messziről voltam hajlandó nézni, kivéve mikor telepíteni kellett, de akkor is ha lehetett mellé néztem. Azért megváltás, hogy hasonlókkal sem találkozom már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Adobe Lightroom topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged