Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
wrongduke #39069 üzenetére
2 hét múlva csörgött a telefon, hogy megint nem megy a net. A fiai tudták, hogy kell másolni és megcsinálták anyuka gépét
Az egész család kirakott tálentum lehet.
(#39065) tserrof77: Kéred a szopóállarcomat? Eladó egy ideje.
Nekem első exeméknél volt az a téma, hogy négyen voltak testvérek, ám egy számítógép volt. Az a gép nagyjából ment napi 24 órából 22-t. A két srác játszott amit csak tudott, a nővére anime/mangát nézett orrbaszájba meg ugyan ilyen zenéket hallgatott, csajom meg elvétve filmeket nézett. Amikor én odakerültem a gép már akkor vállalhatatlan lassú volt, persze a sulinetes időkből való. Mivel senki nem értett hozzá én rendbevágtam pár alkalommal, amire a srácok aszitték, hogy majd az akkor nagy sláger NFS-MostWanted már rezzenéstelenül fog menni. Nem ment, de ők azzal a bőséges 25-30fps-el vígan eljátszottak. Valamennyit költöttem rá, talán egyszer procit cseréltem benne és egy plusz Gb memóriát kapott, de többet nem voltam rá hajlandó áldozni, mert kb kéthetente ragyára roncsolták. Ja igen, azt már nem is mondom, hogy egy 14"-os szupergömbölyített CRT-jük volt olyan 60Hz-es frissítéssel. Csak messziről voltam hajlandó nézni, kivéve mikor telepíteni kellett, de akkor is ha lehetett mellé néztem. Azért megváltás, hogy hasonlókkal sem találkozom már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest