Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Ehh igazad van. azthittem komoly lessz a topic. írtam vagy 3 oldalnyi szöveget az alaplapról. pl mi is az a DMA meg IRQ. hány herczen szalad a PCI és hány Bites. meg ilyesmi. nyomtam egy vissza-t meg egy refresh-t hogy lássam mi történt még én írtam. háát. inkább írom ezt az új hozzászólást...
bár reméltem hogy születik egy tényleg szakmai topicde talán majd egyszer startol egy amit ugy kezdünk hogy Neumann elvek
leia21: Csala Péter - Csethényi Arthur - Meg Még vki
Informatika Alapjai
kiadó: Computerbooks - 2001
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Dell notebook topic
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest