- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Hun'reeth #31 üzenetére
Milyen videókártya? Integrált? (ha igen, 1 rossz pont )
A far cry kényes ügy – elképzelhető h. azért nem indul, mert nem jó a crack? (bocs, ha alaptalanul feltételeztem, h. nem eredeti). Ha a softwares problem kizárva, akkor még marad a winME (még 1 rossz pont ), ő a legvacakolósabb fajta (a 98SE sokkal tutibb).
A swap filet (w2k és xpnél pagesys) írd át, ne ő kezelje, adj neki 512megát vagy feljebb (nálam 768 w2knál)
A proci felpöckölése nem hiszem hogy számítana (hacsak nem jár feszültségingadozással).
Teendők: oprendszer ledarálása, videokártya beszerzése (ha dx9-et akarsz, akkor ne a legalját, mert azzal megint csak nem lesz játszható, pl. ismerősömnél fx5200as p4 2,4 mellett 800*600ban is csak állóképek sorozata) -
Hun'reeth
őstag
A bratyó gépén szaggat a Colin4 (megakad a hang is, ahogy csökken a felbontás egyre rosszabbodik ahelyzet) és a FarCry el sem indul.
A gép: WinME + KD7 (Hyperion 4.51), 512 ram 1700+@2000 MHz.
Ami még érdekes, hogy a szandra meg a pci-list is azt mondja , hogy az AGP 2x-en megy! :F Esetleg másik VIA driver?
Ha nincs tuningolva a gép ugyanez a helyzet. -
BOOSTER
aktív tag
Nekem az NFSU szaggatott be régebben de úgy hogy nem lehetett vele játszani pedig egy ideig simán futott...
Kiderült hogy nem elég jó a hűtés hatásfoka...
Miután frankón megcsináltam a hűtést azóta nem csinál ilyeneket... -
Grey
aktív tag
Nekem 28000+Barton,an7,512rammal szaggat az nfsu.Van amikor meg nagyon begyorsul.Le is szedtem emiatt:(Egyszerüen élvezhetetlen.Leginkább a kanyarokban és alagutakban produkálja ezt.Az előző p4-es konfiggal semmi gáz nem volt.Mitől lehet ez?
-
useless
aktív tag
Nos a probléma megoldótott úgy egy hete. A mókát a p2p netwoking okozta, 90-100% CPU használatot produkált és 15 fokot dobott a proci hőmérsékletén! Gondoltam leírom...:))
[Szerkesztve] -
iC
tag
Hardware-re én is gyanakszom, mégpedig egy hauppage tvkártyára...
Na majd kiszedem... -
sequator
senior tag
a ccApp-ot ne bizergáljátok, mert az a NAV egyik fájlja, szóval biztos nem ő a hunyó
Sautia -
MUŁĐER
addikt
válasz
braincruiser #12 üzenetére
Nálam is volt ilyen Battlefield-nél,és kiderült hogy nem szereti az alaplapi integrált hangkarit,vettem egy SB128-at,és azóta minden műxik faszán!
-
iC
tag
Csatlakoznék a problémás táborhoz, CCAP is van, meg lassulás is.
NAV2004 ősidők óta fut, egy két naponta frissítve. Én a vírust kizárnám. -
[w]
őstag
válasz
braincruiser #17 üzenetére
lehet, hogy esetleg valóban girnyó?
[L]http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllw.syney@mm.html[/L] -
useless
aktív tag
válasz
braincruiser #17 üzenetére
No hát nekem már nem írja ki ezt a ccAP.exe-t, amúgy neked is minden játékod szaggat egy kicsit? És ugyanúgy egy pár napja kezdődött. A NAV-ról meg ne beszéljünk, mert semmi köze hozzá.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=- #9 üzenetére
Én csak azt tudom mondani, hogy nálam is, meg a haveromnál is beszaggat a játék, ha a NAV elkezd ügyködni :) (neki 1300 Cel, nekem 1300 Duron)
-
useless
aktív tag
válasz
braincruiser #13 üzenetére
Az a ccAP.exe alkalmazás bizony nálam is ott van, ugyanez a helyzet vele!
-
braincruiser
csendes tag
válasz
braincruiser #12 üzenetére
víruskeresést én is futattam, újra is raktam az egész gépet az elejétől a végéig és a hiba most is fenáll. 44.5x 56.xx 57.xx driverekkel is.
a nav2004 nálam sem talált semmit, viszont egy .pgk nevű file-t szeretne vírusellenőrizni ha installok, illetve mikor lezárom a gépet egy ccAP.exe applikáció beragad amit magától lő ki az OS.
na ennyi még így hirtelen.
holnap benézek
re -
braincruiser
csendes tag
ugyanaz a helyzet nálam is.
fx5900. minden stimt és a battlefield szaggat, ráadásul úgy, hogy közben a 100fps-t mutatja a console....
nfsu is be-beszaggat.. teljesen rendszertelen időközönként, van amikor teljesen stroboszkóp van amikor csak egyet kettőt szaggat.
érdekes, mert a 3dmark03-ban csinált egy 4957-et a kártyám és mégis beszaggatnak a játékok.
szóval ha ti eddig nem találkoztatok de már ketten vagyunk a jelenséggel, akkor majd ha találkoztok vele szóljatok miképpen oldottátok meg:)
re,
bc -
zizou
tag
Milyen oprenc van fent? Ha van Task Manager, akkor érdemes azt beindítani és figyelni hogy vannak-e 'tüskék' a procihasználatban. Nekem pl a DC++ anno 1100-as Cerkán megakadályozta a filmnézést, pedig csak 2-3%-ot evett.
De lehet vmi hw/sw összeakadás; ha van elég helyed/időd, akkor telepíts egy tiszta rendszert, próbáld meg hogy ott előjön-e... Hirtelen ennyi.
Zizou -
useless
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=- #9 üzenetére
Lehet, hogy az lesz belőle :(
-
useless
aktív tag
Tudom, hogy most mindenkinek az jut az eszébe, hogy RAM, vagy videokártya a gond, de szerintem ez most nem ilyen egyszerű...
-
useless
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy pár napja van ez a dolog! Azt hittem a videokártya, de nem hiszem, hogy annak van valami baja! Kiszedtem, visszaraktam, új drivert tettem fel, de semmi. És ugyanez a probléma jelnetkezett az egyik haveromnál is, szinte ugyanabban az időben! Mi lehet ez? Vírus?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest