- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
jah :(
közben rájöttem hogy Ti se tudnátok csak úgy elküldeni mert nem olvasható mert win használja. repair nem segít. annak idején már próbáltam. (mert hogy nem az első :( ) talán egy restore.. bár nem hiszem. elmentek másik partícióra aztán max. reinstall....
na mind1.
azért thx! -
Gregorius
őstag
Van egy rossz hírem. Az a fájl a registry egy részét tárolja, méghozzá azt a részét, ami a rendszerinfókat (hardver, szolgáltatások, driverek, stb...) tartalmazza. Szóval nem tudod csak úgy kölcsönkérni valakitől.
Próbálj cédéről bebútolni és repair, az a rossz registry-t is általában helyre tudja rakni.
[Szerkesztve] -
MaTT
aktív tag
sziasztok!
xp prof oprendszer
windows/system32/config/system fájl megsérült és valószínűleg a következő indításnál be fog halni a rendszer. tudom mert volt már ilyen. vszínű bad sector miatt :(
szóval úgy helyre tudnám hozni a dolgot ha lenne egy ilyen fájlom és bemásolnám a helyére. de ugye most nem tudom átmásolni sehova mert megy a windows és használja. azt szeretném kérni hogy akinek xp prof magyar verziója van és a felhasználói fiókja nincs jelszóval védve az küldje el ezt a system nevű fájlt (nincs kiterjesztése!) pls a vjozsef1@enternet.hura!
fontos hogy ne legyen jelszó mert akkor nemér semmit.
vagy esetleg akinek más 5lete van hogyan tudnám megmenteni a rendszert az szóljon!
köszi!
MaTT
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest