Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v525uwhu

csendes tag

Be**optam én is egy hasonló hibát.

''Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x000000c5 (0x00000001, 0x00000002, 0x00000001, 0x8053a160). A memóriakép mentve a következő fájlba:''

1.5 évig ment a zixp több kevesebb karbantartással, mikor TV tunerből a Pinnacle-t választottam. És be is tettem. Ennek a Webtext szolgáltatása azonnali hatállyal tönkrevágta a Winsock-ot. Net over. Két napig bogarásztam a hibák után. Winsock reset segített végül, de valahányszor a netre ment volna a winfos, ezzel a hibával újraindult. (Egyik legszörnyűbb hang, mikor a winamp megakad...)

Sajnos elkövettem még egy hibát, egyszerre tettem bele új videokártyát, az Abit Siluroról Gigabyte-ra váltva. Nvidia mindkettő.

A Tv tunert egyszerűbbre cseréltem, tökéletesen működik.

Azóta is néha többedszerre sikerül csak bekapcsolni a verdát, mert minduntalan újraindul, mikor előbb, mikor később, de hibának ezt dobja ki.
    Lehet, hogy a videokártya a ludas? Én továbbra is a winsock problémára (és az öreg XP sp1-re) gyanakszom.

Vélemény?
    Hja és ha valaki tudja, hogy a zárójelben lévő cucc mire vonatkozik, legyen szíves ossza meg velem!

u.i: Az újratelepítés, Linuxra váltás eszembe jutott, de
    1) Semmi kedvem újraépíteni a winfost,
    2) Nem csak én használom a gépet, tehát Linux kilőve (különben sem értek hozzá, egyelőre nem is akarok)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák