-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
sellerbuyer #92549 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
A kliens egy dolog, a torrent forrás (RSS feed, vagy figyelt mappa) meg egy másik. Amit Intelligencs írt is jó megoldás, ha az ember kizárólag számítógépről add hozzá feladatot a figyelt mappából, teljesen oké.
Az RSS feed-t én személy szerint azért szeretem, mert az telefonról, tabletről, idegen számítógépről is, bárhonnan működik. Csak hozzá kell adni a feladatot az RSS feedhez (az említett oldalon a könyvjelzők közé kell menteni) és nem kell bajlódni a torrent fájl letöltésével, semmivel, a Download Station simán felveszi onnan, letölti és kész.Amúgy a DS-sel egy bajom van az automatikus letöltés leállítás kapcsán de talán túlélem: valóban tud seed ratio vagy eltelt idő után törölni feladatot, de a kettőt egyszerre nem tudja. Tehát törölje a torrentet, ha már legalább 48 órája seedelve van, vagy mit tudom én 2-es visszatöltési arányt elérte... De tényleg ez legyen a legnagyobb bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest