-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
válasz
Intelligencs #85685 üzenetére
Szia, köszönöm a választ!
Nem állítottam semmit a routeren, csak átnéztem a beállításokat, de nem változtattam.
Viszont most megoldódni látszik a dolog, mert visszaraktam a médiaszervert és a felsorolt programok mennek hiba nélkül, szóval a médiaszerver eltávolításakor keletkezett valami zavar a mátrixban, ami az újratelepítéssel helyreállt. Valahol olvastam, hogy a médiaszerver eltávolításakor pár csomag fennmarad és fut tovább, ami hozzá kellett, de pontosan nem láttam meghatározni, hogy melyek azok, illetve azt sem, hogy hogyan lehet leállítani és leszedni őket.
Egyébként a torrenteknél én is korlátoztam pár dolgot, így az a pár darab, ami egyszerre fenn volt nem fogta meg nagyon a vasat. Nagyjából tudtam, mit veszek, azzal, hogy ha kinövöm majd lesz nagyobb. Pillanatnyilag nem vagyok elégedetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest