Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
amargo
addikt
2 évig foglalkoztam sybase enterprise-al(ASE) (adminként)és anyware-el(ASA) is ismerketem.
Volt ez idő alatt egy kirendelt szakértőnk is, aki nagyon sok mindenben segített. De amit furcsáltam, hogy az ASE-ASA között elég sok lényegi különbség van, míg az egyiket nagyvállalatoknak ajánják és hazsnálják, addig a másikat kis vállalatok(és persze nagyok is) használják.
Egy jó pár dolog nem jött be az ASE-n, de nálunk egy régi verzió volt.. és az újabbakban már nem mind1ik hiba volt jelen. csak azt nem állt módomban megtekinteni.. sajnos.
Bár nem tudom ennek a topicnak mi lesz a sorsa, de remélem kicsit felpörög. Hamár sybase, akkor a PowerDesigner-t is érdemes megemlíteni, az egyik legjobb tervező, amivel eddig dolgoztam.
szerk:
Höööh most látom, hogy kérdéseid is vannak. MI ODBC-n keresztül értük el az adatbázist, nem delphi alatt fejlesztettünk. Viszont Borland termékkel, Builder-el.
Most látom a dokumentáció kérdésedet előbb is megválaszoltam PowerDesigner, bár ez dizájnolás, de azért ennél kicsit több, még is mit akarsz dokumentálni? Mert maga a tervezés szöveg, az adatbázis modell PDM(powerdesigner), a forrás kódra, hmm a nevét nem tudom, de megtudom kérdezni, de ez inkább forrás tesztelésére van, a forrás dokumentálását álltalábana a programozó végzi modulonként, míg az alkalmazás dukumentálását a tervez/fejlesztő (de általában ezt is a programozó csinálja, mert fejleszt.. stb)
Még kérdés? Olvasom tovább, de kicsit összeszedettebben és kevesebb post-al tedd fel a kérdést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest