Hirdetés

Aktív témák

• amargo

addikt

2 évig foglalkoztam sybase enterprise-al(ASE) (adminként)és anyware-el(ASA) is ismerketem.
    Volt ez idő alatt egy kirendelt szakértőnk is, aki nagyon sok mindenben segített. De amit furcsáltam, hogy az ASE-ASA között elég sok lényegi különbség van, míg az egyiket nagyvállalatoknak ajánják és hazsnálják, addig a másikat kis vállalatok(és persze nagyok is) használják.
    Egy jó pár dolog nem jött be az ASE-n, de nálunk egy régi verzió volt.. és az újabbakban már nem mind1ik hiba volt jelen. csak azt nem állt módomban megtekinteni.. sajnos.
    Bár nem tudom ennek a topicnak mi lesz a sorsa, de remélem kicsit felpörög. Hamár sybase, akkor a PowerDesigner-t is érdemes megemlíteni, az egyik legjobb tervező, amivel eddig dolgoztam.

szerk:
    Höööh most látom, hogy kérdéseid is vannak. MI ODBC-n keresztül értük el az adatbázist, nem delphi alatt fejlesztettünk. Viszont Borland termékkel, Builder-el.
    Most látom a dokumentáció kérdésedet előbb is megválaszoltam PowerDesigner, bár ez dizájnolás, de azért ennél kicsit több, még is mit akarsz dokumentálni? Mert maga a tervezés szöveg, az adatbázis modell PDM(powerdesigner), a forrás kódra, hmm a nevét nem tudom, de megtudom kérdezni, de ez inkább forrás tesztelésére van, a forrás dokumentálását álltalábana a programozó végzi modulonként, míg az alkalmazás dukumentálását a tervez/fejlesztő (de általában ezt is a programozó csinálja, mert fejleszt.. stb)
    Még kérdés? Olvasom tovább, de kicsit összeszedettebben és kevesebb post-al tedd fel a kérdést.

[Szerkesztve]

Aktív témák