Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Várós nagyon,
ha nem is jutottam végig az előzőn, azért nagyon várom a kövit, tuti meg fogom venni.Külön élvezet volt a 10 órás átvezető, amin kb végig lehetett játtszani a párbeszédeken és párbajokon át Kirito szemszögéből az SAO Projekt Alisization sztoriját ( anime 3. évad ), és csak utána indult maga a játék.
Nagyon bejött hogy le lehetett vágni a banyátAzt hiszem az anime minden kedvelőjének tettszhetett ez a jelenet, bár az is igaz hogy maga a játék, meg a világ utána elég sivár volt.
A grafika gyakorlatilag gagyi, és a nevetségesen össezvissza erőszintek miatt hát nem a legjobb.
A párbeszédeknél kifejezettem vicces volt hogy a 2012-es hollow realizationban, a karakterek artikuláltak meg nagyon felbontásban voltak megjelenítve, ebben meg semmi arcmozgás és recés karakterek
Ettől függetlenül már csak az elejéért is megérte nekem legalábbis.A gépigényre kíváncsi leszek, az előzőnél is eléggé csalóka volt amit megadtak.
Várom a folytatást
[ Szerkesztve ]
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vakablak93 #1 üzenetére
"Nagyon bejött hogy le lehetett vágni a banyát"
Mondjuk az animében azért kevesebb ruha volt rajta.
Live-Die-Respawn
-
L_ajos
őstag
Várom nagyon
Megvan a széria összes eleme
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S20+ | Canon EOS 1300D Kit
Új hozzászólás Aktív témák
gp Folytatódnak Kiritoék kalandjai, októberben érkezik a játék végső kiadása.
- Eladó típusváltás miatt iPhone 12 Pro Max és iPhone13 Mini minőségi tokok
- Eladó Google Pixel Watch, fekete
- Eladó Google Pixel 6a, fekete, független telefon
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. +3630 13 00000 Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest