- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Szép is lenne egy óra, ami mindig ugyanazt az időt mutatja. Én nem tudnám eldönteni, hogy milyen időpont szerepeljen rajta.
Más: a korábban linkelt fekete órára 12k lett volna a szíj, így marad tényleg csak emlék a szekrényben (sajna). Viszont helyette lesz egy Poljot, két szíjjal, felújíott, miegymás.
-
Melack
veterán
válasz
Magnum_ #94636 üzenetére
Igen, ez ilyen füles megoldás, ezért vagyok meglőve. Egy órás már mondta (Lehel téren), hogy ő nem hajlandó feltenni rá szíjat.
(#94638) vadászcsiga: ha az órához kapcsolódó érzelmi résztől eltekintek, akkor még igazat is adnék neked. De ez az óra más okok miatt sokat jelent nekem. Így szertném is hordani.
-
Melack
veterán
Akkor az előző óra kuka, menjünk tovább. Van egy ilyen órám, nagyon szeretem, csak elszakadt a szíj. Van ötletetek, hogy hol/ki vállalná, hogy tesz rá szíjat Budapesten? 13.ker lenne a legjobb.
-
Melack
veterán
válasz
Szabikaa20 #94607 üzenetére
Tömítéscserét hol csinálnak? ha már infó, legyen teljes
(#94608) JDMKid: elemen túl a pontosságot mi befolyásolja?
-
Melack
veterán
válasz
jookomak #94602 üzenetére
Ő lenne az,szebb képeket már kértem be.
(#94603) JDMKid: érdemes egyből megszervizeltetni, vagy annyira nem sürgős a dolog? Hót kezdő vagyok ilyen téren, most egy Casio-t nyúzok, csak szegényem valamiért nem az igazi
-
Melack
veterán
Sziasztok! Lorus órákról milyen vélemények/tapasztalatok vannak? Találtam egyet, ami nekem szimpatikus, nem is horror áron. Szíjból milyet érdemes venni hozzá, ha összejön? Köszönöm előre is! Üdv Melack
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Roborock S7 robotporszívó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged