- Samsung LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andrew01 #270314 üzenetére
Van hibátlan NOS órám. És ott még csak le sem írta az eladó, hogy hibátlan. Itt a leírás, és az eladó kommunikációja is megtévesztő volt. A fotó alapján nem feltűnő a hiba. Van jópár vintage eladó a neten. A két legkorrektebb azzal kezdi a leírást: olvasd el figyelmesen a leírást, mert minden le van írva. És náluk le van írva. Itt meg hibátlan volt írva, megtévesztő módon.
Elnézést, ha zavar, hogy nyomtam egy MP féle privát megosztást, mondták a megafonos fiúk is, hogy gáz. 🙈 -
válasz
andrew01 #270314 üzenetére
Az és előtti vessző miatt én is úgy értelmeztem, hogy a hibátlan, mint a cseresznye a habon a csúcs, a végén kiemelve, nem pedig a funkciókra vonatkozik. Nem tudom az az ár mennyire lenne reális egy tökéletes darabért, de érthető, hogy még feladás előtt el akart állni a vételtől és azt korrekten kérte. Én pl. visszautaltam volna probléma nélkül hasonló helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest