Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
2 évesen vettem 18e km-el, közeli ismerőstől, biztos annyi volt benne vételkor.
Nálam azóta sajnos nem volt fékolaj csere, nem az 5-8e ft-ok miatt, hanem mert egyszerűen valamiért "kiesett a látókörből", minden más volt cserélve nagyjából a megadott időközönként, ....ennyi, nem bújtam a manuált állandóan.
Persze lehet most ezen egyeseknek poénkodni, biztos mindenki az élet minden területén mindent a legprecízebben csinál, ....ha felhívta volna valaki a figyelmemet erre (mondjuk akivel cseréltettem a többi dolgot
) vagy mást sem csinálok mint a használatit bújom, biztos kicseréltettem volna.
A kérdésem eredetileg csupán annyi volt, hogy ismeri-e valaki a linkelt 3 kocka javítót, megkaptam a választ, amit megköszöntem, ...ki fogom cseréltetni és nyilván én fizetem, nem más, ...ennyi.
Egyébként ez nem azt jelenti, hogy nincs fék a kocsin [link], ...persze egyértelmű, hogy a féknek tökéletesnek kell lennie. -
fireman123
őstag
válasz
Motion_Blur #28821 üzenetére
Köszi az infót
, adok még egy hetet a "megjavulásnak", azután felújított ABS kocka vétel
#28822Kornel: ...nem ez volt a kérdés
, és utólag én is tudok okos lenni.
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
2006-os Swift-em van, 150e km-el, két hete egy vészfékezésnél beesett (felpuhult és csak egész bent fogott) a fékpedál, majd ezt utána már később is csinálta normál fékezésnél is, elvittem egy Suzuki szervizes ismerőshöz aki otthon is dolgozik, szerinte az ABS kocka mehetett tönkre (azt mondja ez sok Suzukinál előfordult már) mivel még sosem cseréltettem benne fékolajat. Elmondása szerint az esetek egy részénél segít ha kicserélik a fékolajat és átfúvatják, és a rendszer szerencsés esetben "kidolgozza" magát és jó lesz, ha nem akkor vagy új ABS kocka (horror áron) vagy pedig egy felújítottat kell tenni bele. Megtörtént a fékolaj csere, már használom 1,5 hét, persze nem javult semmit sem eddig, így valszeg felújított kellene bele.
A netet végig böngészve 3 helyet találtam ahol foglalkoznak felújítással, illetve felújított kocka árusítással, ezek az alábbiak:
- [link] 45e, 2 év gari
-[link] 55e, 3 év gari
- [link] 40e (bár nem egyértelmű, hogy erre megy-e még áfa), 1 év gariA kérdésem, hogy a fenti helyekről vett-e már valaki felújított ABS kockát, megszűnt-e a probléma a csere után?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
2006-os Swift-nél elromlott a kesztyűtartó zárja (persze csukott állapotban
), és nem tudom kinyitni.....van-e valakinek tapasztalata, hogyan lehetne ezt megoldani (flex és nagykalapács nem játszik
), lehetőleg roncsolás mentesen.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest