Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teclast Tablet Topic
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz szabonagyur #70706 üzenetére
Ha amatőr banda viszi el az autót, akkor azt is làtni,h hol a kocsi. Szerintem ez hasznos. Lehet tudni ,h 3 év utàn mennyi a díja ennek a szolgàltatàsnak?
-
aktív tag
válasz szabonagyur #70686 üzenetére
Nálam jó
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz dethroner #70661 üzenetére
Kb 4 hónap az úgymond tél. Egy átlagos téli nap,h reggel -2,du 1-kor 8-10 fok,nincs hó stb. Tehát reggel mondjuk én vagyok a gyilkos a 4 évszakos gumimmal, délután meg te a télivel ? Azért a helyedbe napi két gumicserét megejtenék ,ne legyél gyilkos. Magyarországi személyautó géppark elöregedett, rossz műszaki állapotú autók, simán intézhető műszaki stb. Ezt én sokkal nagyobb próblémának látom,mint a 4 évszakos vs téli ki lesz a gyilkos vitát.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz tranceplanet #70483 üzenetére
Hasonló árfekvésűvel van tapasztalatom,a Continental nekem bejött. Céges autón Barum volt,az ugye középkategória, teljesen használható volt. Michelinnel se tudsz mellé nyúlni.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz cherubion08 #70148 üzenetére
Nem akarok vitát indítani. Voltam egy hónap után( 1000km nincs még benne) a Suzukinál, beírtak a szervízkönyvben stb. Kérdeztem az 1000km olajcseréről. Azt mondták ,h nem szokták vissza vinni 1000km után olajat cserélni. Nem is akart rábeszélni, pedig ez nekik potya lóvé lenne. Illetve elmondásuk szerint a motorokat a gyárban bejáratják és azt az olajat cserélik ezért nem indokolt. Mint mondtam nem akarok ezen vitát,mindenki tegyen belátása szerint. Nálam az első kötelező szervíznél lesz benne kb 6000km, nem viszem el 1000km, feleslegesnek tartom.
-
aktív tag
Egy 2003 Swiftből ültem át, amit 20 évig hajtottam.🫣 Engem a külső illetve a szín(homokszürke) fogott meg a legjobban. Jó vezetni,kényelmes,nem egy erőgép. Csomagtartó picit kisebb mint a réginek. Nekem már túl sok biszbasz van benne mint aminek értelmét látnám. Zsebbe a kulcs,nyitom,indítom, ez nagyon tetszik😀
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz szabonagyur #70208 üzenetére
Ohh ,ezt nem tudtam ,köszönöm.
-
aktív tag
Remélem ez a kérdesem nem lesz megosztó. Mikor àtveszem az új kocsit,de még a régi a nevemen van,akkor B0 indulok,az tiszta. Ha eladom rà pár héttel később a régit ,akkor a kötelezőre ràtudom vezetni,a mostani bónuszomat,ez tiszta. Bónusz fokozat befolyàsolja a casco àràt? Ha igen,akkor ott is az a menet mint a kötelezőnél? Köszi
-
aktív tag
válasz zsolt19900 #70157 üzenetére
Szerintem feldobok egy érmét majd ,ha 1000km tartok. Mind két oldal érveit jónak tartom és mint laikus hihetőnek is
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz szabonagyur #70151 üzenetére
Én kb évi 5000 km megyek,ezért se látnám értelmét. Viszont nem értek hozzá ,itt pedig megoszlóak a vélemények Na ,még meggondolom .
-
aktív tag
válasz burgatshow #70149 üzenetére
Köszi, akkor majd agyalok rajta még
-
aktív tag
Új autót érdemes kb 1000km után elvinni olajcserére? Egyik fórumon írta valaki,h az új motor miatt érdemes,lehetnek fémdarabok az olajba stb. Ez számomra érdekes infórmáció,vagy lehet hülyeség.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz tatararpad #69874 üzenetére
Előző vitaràt vezettem màr céges autóként. Nem jött be. Nem az autó hibàja,csak nekem ez a magasan ülök stb tipusú kocsik nem adnak jó vezetési élményt. Több vàrosi terepjàrószerűséget is hajtottam,mindegyiknél ezt éreztem.
-
aktív tag
válasz zsolt19900 #69870 üzenetére
Köszi a tapasztalatot. Viccből írom csak. Van egy olyan haverom ,aki mellet égtem már párszor. Mestere az alkunak. Olyan szitukba ,emberekkel stb alkudozott ,h én nem is gondoltam ,h ezt lehetne. Nagyon pofátlan 80% bejön neki ,lehet viszem magammal
-
aktív tag
válasz szabonagyur #69867 üzenetére
Ja,értem. Legújabb GL metálfénnyel kb 6.3m ,előző 6.17m. Ez már a kedvezményes ár, mindenkinek jár.
-
aktív tag
válasz szabonagyur #69865 üzenetére
Biztos olcsóbban is meg lehet venni, meg nem pont ezen akartam rugózni stb. Csak nagyon rossz alkudozó vagyok, nem is szoktam és kíváncsi voltam tapasztalatokra ,ne égjek akkorát Kifutó swift meg e között kb 180e az ár, még ha picit kerekítenek is rajta és adnák 6m,vagy pótkerékkel A szín ,felszereltség adott lenne ,nem választható stb. Meg ez a forma ,szín tetszik
-
aktív tag
válasz szabonagyur #69862 üzenetére
Elkapott a birtoklàsi vàgy,az egy év lehet 2 hónap is,csak magamat győzködöm az egy évvel Szeretek mindent megtervezni,àtràgni főleg àtlag ember szàmàra egy ekkora kiadàsnàl stb. Tényleg nem vagyok tisztàba ezzel kapcsolatban csomó dologgal. Egyertelmű volt szàmomra,h Covid/nincs autó időszak alatt 0 volt az alkudozàs. Eltelt pàr év és a tapasztalatok érdekeltek. Nagy alkudozasom meg kimerülne az autó értékéhez képest pitiàner összegen. Ezt a pótkerék mizériàt vérlàzítónak tartom. Csak a lelkemet nyugtatnà,h nyerek vele kb 40e forintot,de ott hagyok kb 6,5 misit.
-
aktív tag
Köszönöm a vàlaszokat. Gondoltam rà,h 100km körzetbe írok emailt a kereskedőknek,hàtha. Elég jól elszàltak az àrak,talàn a magànszemélyes vàsàrlók se tépik a kilincset. Jó lenne egy kis mozgàstér. Jövőre tervezem a vàsàrlàst,jövök még majd 1-2 kerdésel,nem mostanàban vettem autót😆. Tudom izlések,de meglàttam ezeket a képeket és elkapott ,ez kell nekem érzés😀
-
aktív tag
Gondolkodom az új Swiften,az előzőt 19 éve vettem,talàn màr vàltanék Tudom fix àrak vannak,csak nem tudom,h lehet e picit alkudni. Pl,szeretnék normális pótkereket,vagy névre íràs költsége stb. Simàn belefér,vagy kiröhögnek?
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Gyöször #69567 üzenetére
Sok ember mondja,h nem tetszik az új formàja. Nekem tetszik,az előző is jó volt. Ízlések és pofonok,csak érdekes ,h ilyen megosztónak làtjàk az emberek. Én elfogult vagyok,mert Swiftes vagyok 19 éve,és szàmomra fontosabb a megbízhatósàg mint a külső. A- ból eljutni B-be és ennyi,nem vagyok autó fan. Ez mikor meglàttam az első tesztbe,akkor mondtam egy huhàt,h milyen jól néz ki,de màr a tesztelő is húzta a szàjàt a külső miatt,nem értettem,😁
-
aktív tag
Nekem tetszik az új Swift,az àra sok,mint mindennek manapsàg. Ha új kisautót vennék ,ezt venném. Én az előző generàciósakat nézegetem. Bizok benne,h kicsit lejjebb megy az àra,h itt az új. Bàr lehet bilibe lóg a kezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest